Logo del portal
We Are: els nostres Alumni
María Lairón Peris
MARÍA LAIRÓN PERIS

Alumni SocInnolab UV

Microbiologia, genètica. 

Biografia

ALUMNI SocInnoLab 2015-2016

La meua vinculació amb la Universitat de València va començar amb els meus estudis del Grau en Biotecnologia. Durant els mateixos vaig participar en el concurs d'idees Motivem, ja que des de sempre m'ha agradat innovar i proposar noves idees. Més avant vaig començar un Màster en Bioinformàtica en esta mateixa universitat, el qual vaig compaginar amb el concurs Califòrnia- Spain Campus, després del qual vaig ser seleccionada per a participar en l'European Innovation Academy, un programa d'acelaración de start-ups que es va celebrar a Niça durant l'estiu de 2016. Després del mateix, vaig començar els meus estudis de doctorat en l'Institut d'Agroquímica i Tecnologia d'Aliments (IATA-CSIC) gràcies a la concessió d'una beca FPU (Formació de Professorat Universitari) pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esport. El meu objectiu durant esta tesi consistix en la millora de rents vínics per a la seua aplicació industrial. És per tant una tesi amb un alt grau de transferència a la indústria de nous ceps que puguen ser utilitzades com inocule en els processos de fermentació en celler.

Formació

  • Grau en Biotecnologia per la Universitat de València (UV).
  • Màster en Bioinformàtica per la UV.
  • Realitzant el doctorat en Biotecnologia i Biomedicina.

La meua àrea d'especialització és la Microbiologia i la Genètica. Concretament, estudi el genoma de distints ceps de rents vínics.

Vols saber més de mi?

 

 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord