Logo del portal
We Are: els nostres Alumni
Israel Zanón Moscardó
ISRAEL ZANÓN MOSCARDÓ

Alumni SocInnoLab UV

Biotecnologia vegetal i didàctica de ciències de la naturalesa.

Biografia

Alumni UVemprén 2015-2016

Encara que aparentment la meua formació acadèmica sembla desvetllar una falta d'interès per l'emprenedoria i la innovació, el meu desig de canviar el món i millorar la vida de la gent ha despertat en mi una inquietud paral·lela i al mateix temps entrecreuada amb una vocació que sent des de fa molt de temps cap a l'educació. I és que és aquest mateix desig de millorar el món el que em porta a interessar-me tant per la formació de les persones del futur com per la innovació i l'emprenedoria que permet un major desenvolupament de la societat i una major qualitat de vida de la humanitat.

Jo vaig arribar al programa VLC-CAMPUS per suggeriment de la meua tutora de TFG i Pràctiques, qui coneixia la meua inquietud per aquest tema arran de la proposta de TFG pràctic que li havia fet però que, per falta de mitjans, no podia desenvolupar aquí. Així, seguint el seu consell em vaig inscriure en aquest programa, durant el qual vaig aprendre molt sobre una nova i interessantíssima àrea fins a aquest moment desconeguda per a mi i vaig conèixer a persones amb les que estava destinat a viure uns moments preciosos, intensos i, de vegades, durs.

El que més valore d'aquest temps va ser poder envoltar-me de gent tan variada, cadascun procedent d'una disciplina d'estudi, poder treballar en equip, aprendre tantes coses noves i entrar a formar part d'una comunitat que és gairebé una família, formada per gent de la qual he après tant, amb el súmmum de permitírmela participació en el major programa de formació de startups a Niça, organitzat per l'Acadèmia Europea d'Innovació i la Universitat de Berkeley. Tot això m'ha convertit en una persona més completa i ha obert una porta al meu horitzó que abans ni tan sols contemplava, per la qual cosa estic molt agraït.

Formació
  • Grau en Biologia.
  • Màster en Formació de Professorat d'ESO, Batxillerat, FP i ensenyament d'idiomes.