Logo del portal
We are: els nostres Alumni
Víctor Rodríguez
VÍCTOR RODRÍGUEZ

Alumni SocInnoLab UV

Grau en Biologia, Doctorat en Biomedicina i Biotecnologia

Biografia

Alumni SocInnoLab 2018-2019

He participat per 2n vegada en el programa PIMe3UV, i amb la idea de GirlsFit he quedat en 4t posició guanyant una de les 12 beques per a assistir a la International Entrepreneurship Academy a Torí. Al principi començarem amb una idea que era massa ambiciosa i poc realitzable, reflexionant sobre les habilitats i especialitat pròpia de cada membre del grup pivotem radicalment cap a KidsFit, una plataforma per a promoure l'activitat física de les famílies i els més petits, no obstant això, dues setmanes abans de la finalització del programa vam tornar a pivotar cap a GirlsFit.

En aquests mesos he aprés a complementar els meus coneixements i habilitats amb les de persones desconegudes, tenint un objectiu comú. Dins de la realització i defensa del projecte, he aportat el meu punt de vista en la salut, espcíficament en la salut de la dona en la biomedicina, també en les xarxes socials i el disseny de la pàgina web on s'instaura la plataforma del projecte. A través d'aquesta pàgina web (MVP) vaig defensar el projecte GirlsFit davant el jurat del Campus de Cultura Empresarial, explicant els processos de registre, reserva i compra; així com les propostes de valor afegit de la nostra idea respecte a la competència. A més, dins del propi Campus de Cultura Empresarial, he adquirit molts coneixements gràcies als coaches i als ponents, especialment que es pot emprendre des de qualsevol professió, que no cal ser d'ADE o empresarials, l'important és tindre una bona idea i envoltar-te de gent eficient, competent i que complemente l'equip per a traure aqueixa idea avant, i que cal treballar molt i molt dur per a obrir-te pas a través de la competència, però que si el projecte t'apassiona, el treball serà una cosa que faces amb gust.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord