Logo del portal
We are: els nostres Alumni
Elena Álvarez García
ELENA ÁLVAREZ GARCÍA

Alumni SocInnoLab UV

Grau en Enginyeria Multimèdia

Biografia

Alumni UVemprén 2018-2019

Sempre he sigut una persona molt inquieta, amb ganes d'aprendre coses noves, treballadora i emprenedora. Des de molt petita  vaig tindre clar que em volia dedicar a la creació d'aplicacions i pàgines web i per això vaig decidir estudiar Enginyeria Multimèdia que és un grau especialitzat dins del món de la informàtica.

Apuntar-me al programa PIMe3UV, que vaig conéixer per casualitat en llegir els correus que ens envia la Universitat de València, era tota una oportunitat per a posar a prova la meua creativitat. No tinc por als reptes, per això, encara que no sabera clarament el que m'anava a trobar, em va semblar una oportunitat molt interessant. Després d'haver completat el programa i haver aprés moltes coses noves, totalment diferents a les que estic estudiant en l'actualitat, puc dir que ha sigut una experiència molt enriquidora perquè m'ha creat noves expectatives de futur.

A més, he tingut la sort de formar part d'un equip multidisciplinari on cadascun de nosaltres ha aportat les seues idees i coneixements complementant-nos i congeniant perfectament, la qual cosa ha permés que treballàrem amb molt bon ànim i disposició. D'altra banda, el projecte m'ha permés conéixer a grans professionals de la Universitat i del món empresarial que per descomptat mai haguera conegut. El formar part dels 12 estudiants que podran assistir al EIA és un repte més al qual vull enfrontar-me amb molta il·lusió.