Logo del portal
We are: els nostres Alumni
Vicente Monleón
VICENTE MONLEÓN

Alumni SocInnoLab UV

Doctorat en Didàctiques Específiques (Arts Visuals)

Biografia

Alumni UVemprén 2018-2019

Aquest programa de formació en emprenedoria m'ha servit per a extrapolar tot el meu coneixement sobre educació a altres àmbits de la societat. També m'ha servit per a introduir un component didàctic, crític i a favor de l'educació en valors en el desenvolupament d'un model de negoci. A més, la meua proposta de valor cap al projecte desenvolupat “GIRLSFIT” s'explica per la focalització de la proposta en la creació d'un servei per i per a dones. També he assimilat que cada persona té una fortalesa que compartir amb l'equip de treball amb el qual col·labora. És més, el curs de formació ha servit per a desenvolupaments i potenciar molt més les meues habilitats lingüístiques i organitzatives, dirigint als meus companys per a obtindre els millors resultats durant el procés; això es deu al meu treball com a coordinador en l'empresa en la qual treballe.

Formació

  • Graduat en el Grau en Mestre d'Educació Infantil.
  • Graduat en el Grau en Mestre en Educació Primària (Arts i Humanitats).
  • Màster en Investigació en Didàctiques Específiques (Arts Visuals).
  • Estudiant de segon curs del Programa de Doctorat en Didàctiques Específiques (Arts Visuals).

Vols saber més de mi?

Vicente Monleón Oliva és graduat en Mestre en Educació Infantil i Primària (Arts i Humanitats) en la Universitat de València amb Premi Extraordinari en la segona titulació. També posseeix el títol de màster en Investigació en Didàctiques Específiques (Arts Visuals) en la Universitat de València.

Ha col·laborat en la investigació científica per al Departament de Didàctica de l'Expressió Musical, Plàstica i Corporal al costat de la doctora María Amparo Alonso-Sanz, sent així com també inicia la seua carrera en investigació al costat d'ella amb la seua primera beca de col·laboració rebuda en el curs 2015-2016.

Ha participat en congressos, jornades i seminaris sobre educació, a nivell nacional i internacional com a comunicant i ponent.

Des de novembre del 2017 està cursant els seus estudis del Programa de Doctorat en Didàctiques Específiques (Arts Visuals) en la Universitat de València al costat del catedràtic Ricard Huerta com a director i la doctora Mª Amparo Alonso-Sanz com a codirectora i tutora. Es proposa indagar sobre la maldat recreada per Walt Disney en la seua col·lecció de 60 pel·lícules “els clàssics” (1937-2016).

Actualment treballa com a monitor i coordinador d'activitats extraescolars i com a professor d'anglés i memòria amb persones adultes, tot això en l'empresa EP Servicios Educativos.

ARTICLES

 

RESSENYES

 

ACTES CONGRESSOS

  • Monleón, V. (2018, julio). “El Mano No Gana”: experiencia educativa sobre villanos y villanas de la cultura visual infantil. Comunicació presentada en Transformar, criar, desafiar: VII Congresso Matéria-Prima. Lisboa, Portugal. Recuperat de: http://congressomateria.fba.ul.pt/actas_2018.pdf.
  • Monleón, V. (2019, febrero). Quiero hacer arte contigo, quiero (am)arte. Comunicació presentada en II Congrés Mundial d'Educació. EDUCA 2019. Santiago de Compostela, Espanya, pp. 558-577.

 

CAPÍTULS DE LLIBRE

  • Monleón, V. (2017). La cultura visual entesa com un nou entorn d’aprenentatge a l’etapa d’educació infantil (159-169). En R. Huerta y A. Alonso-Sanz (eds.) Nous entorns d’aprenentatge per a les arts i la cultura. Universitat de València: Tirant lo Blanch. Recuperat de: https://dialnet.unirioja.es/servlet/articulo?codigo=6213175.

 

LLIBRES

 

TREBALLS EN PÀGINES WEB

Monleón, V. (2019). Unidad Didáctica. Diversidad Sexual y Familiar. LAMBDA. Recuperat de: https://lambdavalencia.org/novaweb/wp-content/uploads/2019/02/UD.-6%C2%BA-primaria.pdf