Logo del portal
We are: els nostres Alumni
Mar Pomo
MAR POMO

Alumni SocInnoLab UV

Grau en International Business

Biografia

Alumni UVemprén 2018 - 2019

Sóc una persona curiosa i amb ganes d'aprendre. És per això que em vaig apuntar al programa PIMe3, amb la finalitat d'augmentar els meus coneixements i viure noves experiències lligades amb el camp d'emprendre.

Durant el programa m'encarregava del màrqueting entre altres. Vaig aprendre que crear un negoci de zero no és fàcil, però que si creus en la teua idea pots arribar molt lluny sempre que no et deixes arrossegar per aquells que no confien en tu. A més em vaig adonar que treballar en equip tampoc és gens fàcil si no s'és equip, i per tant he adquirit destreses en com superar els diferents problemes que ocasionava. L'organització i l'eficàcia ha sigut necessària per a compaginar el concurs i la seua pressió amb els treballs, per tant l'he viscut com un simulacre per a quan entre en el mercat laboral.

Aquest programa no solament m'ha permés endinsar-me en el món de l'emprenedoria, sinó conéixer a meravelloses persones que ens han ajudat durant el trajecte. El campus amb la Càtedra ha sigut una motivació i aprenentatge constant.

Finalment gràcies a PIMe3 podré gaudir de l'experiència que és assistir al Entrepreneurship and Innovation in Europe: a Berkeley Startup Bootcamp”.

En conclusió, és un programa enriquidor que m'ha ajudat a conéixer-me més  i a considerar l'emprenedoria com un possible futur professional.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord