Rafael Rodríguez Gago
RAFAEL RODRÍGUEZ GAGO

Alumni Explorer 2019

Grau en Enginyeria Electrònica Industrial

Biografia

Alumni Explorer 2018-2019

He sigut un apassionat de la tecnologia i de la innovació des de molt xicotet, sempre construint i dissenyant coses. La meua formació ha sigut en la branca tecnològica, però tinc molta atracció pel món de l'emprenedoria. El primer apropament al món de l'empresa que vaig tindre fou el meu primer treball, en l'oficina de disseny de la fàbrica Nodosafer, on vaig descobrir la meua vocació de dissenyador i desenvolupador de projectes. He participat també en diverses fires de ciències, recorde especialment la Maker Faire Galicia de 2017 en la qual el meu equip va ser guardonat amb el primer premi.

Vaig conéixer Explorer gràcies al meu germà, em vaig animar a participar i desenvolupar el meu projecte. Gràcies al programa Explorer vaig aprendre sobre Lean Startup i com desenvolupar la meua pròpia empresa. Va ser una experiència molt enriquidora en la qual vaig fer contactes i em vaig formar amb experts del sector. La decisió de participar en Explorer fou una de les millors que he pres, perquè m'ha servit per a aprendre com vull que siga la meua vida en el futur.

Formació

  • Tècnic Superior en Disseny i Programació de la Producció en Fabricació Mecànica - IES Politécnico de Vigo 
  • Enginyeria Electrònica Industrial - ETSE Universitat de València
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord