Logo del portal
We are: els nostres Alumni
Sara Martínez Gregorio
SARA MARTÍNEZ GREGORIO

Alumni Explorer

Graduada en Psicologia

Màster en Professorat d'Educació Secundària Obligatòria. Especialitat en Orientació Educativa

Biografia

Alumni Explorer 2019

Sóc psicòloga, graduada per la Universitat de València en el curs 2017-2018. Durant el grau vaig gaudir d'una Beca de Programa Internacional per a estudiar 6 mesos en la Pontificia Universidad Católica de Argentina (UCA), en Buenos Aires. En acabar, en el curs 2018-2019, em vaig especialitzar en l'àmbit de l'Orientació Educativa amb el Màster de Professor de Secundària en aquesta especialitat.

Actualment, estic realitzant el Doctorat en Promoció de l'Autonomia i Atenció Sociosanitària a la Dependència com a Personal Investigador en Formació en el Departament de Metodologia de les Ciències del Comportament de la Facultat de Psicologia de la Universitat de València (FPU18/03710). La temàtica central de la meua investigació és l'emprenedoria en Educació Secundària.

Vaig participar per primera vegada en el programa Motivem durant el meu primer any de carrera (curs 2014-2015), obtenint el 3r premi. Des d'aleshores he continuat presentant-me amb diverses idees i grups de treball al llarg de tots els anys següents, i ara mateix estic esperant que s'òbriga la pròxima convocatòria.

El passat any 2018-2019 vaig participar en el programa Explorer. Com a mentora, vaig formar part del programa internacional Technovation Girls amb l'app HOSLY, aconseguint l'or en la fase regional el passat curs 2018-2019. Ambdues experiències m'han format en el desenvolupament d'idees emprenedores, formant-me en diferents competències transversals que puc aplicar en el meu treball diari en la universitat.

Formació:

  • Graduada en Psicologia
  • Màster en Professorat d'Educació Secundària Obligatòria. Especialitat en Orientació Educativa