Logo del portal
We Are : els nostres Alumni
Elena González Espí
ELENA GONZÁLEZ ESPÍ

Alumni Motivem

Grau en Psicologia

Biografia

Alumni Motivem 2019

La meua àrea és la psicologia, en la qual m'especialitzaré en un futur, encara que no sé en quina cosa en concret. També destaque en la redacció i en l'àmbit creatiu.

En el programa Motivem vaig ser la portaveu del meu grup. M'agrada organitzar el treball i assegurar-me que tot quede segons estava previst, però aquesta oportunitat m'ha donat molta més capacitat d'organització i lideratge, així com eixir de la meua zona de confort, pensar un poc més enllà de les meues possibilitats. Quan arribàrem a finalistes, vaig sentir, juntament amb el meu grup, una gran responsabilitat que m'ajudà a gestionar de manera correcta tot el treball. També em va servir per a aprendre de les disciplines dels meus companys d'equip, sobretot de la nostra idea, perquè no és un camp en el qual jo m'haja especialitzat, i tenir persones al meu voltant que ajudaren a donar-li un sentit al projecte em va fer entendre molt més sobre el sector multimèdia. Una altra de les coses que he aprés en el programa és que, encara que tingues una idea que en un principi sembla ser una utopia, amb els mitjans adequats és possible avançar amb esforç i constància. No és la primera vegada que em presentava al programa, perquè el curs anterior ja ho vaig fer, però no arribàrem a la final. Això també em va motivar més per a intentar-ho una altra vegada l'any següent i esforçar-me més. Per últim, la tolerància és una altra cosa que he potenciat, en el sentit d'escoltar altres punts de vista i buscar alternatives que s'adapten a tots.

Formació

  • Grau en Psicologia
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord