Logo del portal
We Are: els nostres Alumni
Thais María Glod Núñez
THAIS MARÍA GLOD NÚÑEZ

Alumni UVemprén Startup 2020 - 2021

Expert Universitari en Startup Management 

Biografia

ALUMNI UVemprén Startup 2020 - 2021

Apassionada de la innovació i de com iniciatives innovadores poden millorar la vida de les persones i fer del món un lloc millor. I això ha sigut el meu motor en totes les coses que he fet fins ara, com a investigador industrial, com a docent, com a emprenedor i com a mentor/coach d'emprenedors, buscar i secundar formules, inciatives i projectes que ens permeten deixar aquest món millor del que ho trobem.

Ser part de l'Expert Universitari en Startup Management de la UV em va permetre aterrar i fundar InnoBound, una agència d'innovació privada que  ciutats a ser més sostenibles i verds, gràcies a la gestió de projectes amb tecnologies innovadores a nivell europeu, amb això donem suport a la meta del Green Deal Europeu de ser el primer continent ZeroEmissions. Fins hui rebem assessoria per part de Lola Garzón a través d'UVemprén. El que ens ha permés ser premiats en els Premis Startup UV 2021 sota la modalitat de Mobilitat Sostenible i intel·ligència pel medi ambient.

Durant COVID-19 he sigut mentor voluntari en els programes:
• Mentoring SOS de YBI (Youth Business International),
• EUVSVIRUS Hackhaton & Matchathon De la European Commission
• help4startups de StartupValencia
• Hackathon ship your startup a Finlàndia,

Actualment forme part dels 200 Business Innovations Coach for the EIC Accelerator de la European Commission, i exercisc com a Mentor en el European Social Innovation Competition 2021.

Formació

  • Títol d'Expert Universitari en Startup Management en la Universitat de València.