Logo del portal
We Are: els nostres Alumni
Mohanad Darawsheh
MOHANAD DARAWSHEH

Títol Propi d'Expert en Startup Management 2020 - 2021

Títol Propi d'Expert Universitari en Startup Management. 

Biografia

EXPERT UNIVERSITARI START UP MANAGEMENT 2020 - 2021

Com participar en el canvi cap al desenvolupament sostenible? Aquesta és la forma en què descric el que estic tractant de fer ara. La meua forma de treball implica el canvi de mentalitat cap al pensament sistèmic, el disseny regeneratiu i la circularitat. La naturalesa és la meua inspiració per a crear solucions bioeconómicas sostenibles i regeneratives i per a implementar conceptes sostenibles en el disseny de productes tenint en compte el Pacte Verd Europeu i els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'ONU.

A través de BioEcoLoops: ajude les empreses a crear solucions innovadores basades en la inspiració en estratègies existents en la naturalesa, és a dir, utilitzant la biomimetica.En integrar el disseny sostenible i circular en les empreses, es pot aconseguir un triple impacte: econòmic, social i mediambiental. Tot això per a donar a l'organització avantatges competitius de la forma més eficaç i senzilla possible. Simplifique la innovació per a les pimes a través de l'enfocament de disseny minimalista: menys és més, utilitzant només l'essencial per a entregar la solució de manera efectiva sense perdre l'atractiu de la innovació. A més, cobrisc les necessitats essencials de cada client basant-me en les seues potencialitats per a crear una innovació més assequible per a les pimes.

La meua formació acadèmica és química (doctorat) però vaig treballar en diversos rols que inclouen (I+D+I, producció, anàlisi, qualitat i màrqueting) de productes bioquímics i agroalimentaris. Vaig viure en diversos països d'Orient Mitjà i Europa i vaig formar part d'instituts científics, laboratoris químics i associacions agrícoles. Al llarg d'aquest temps, vaig adquirir una àmplia experiència i vaig aprendre a desenvolupar-me i a adaptar-me als desafiaments quotidians. Parle anglés i espanyol a més de la meua llengua materna, que és l'àrab. Els meus interessos van des de la fotografia fins al ciclisme. Estic aprenent la fotografia macro i minimalista com una manera d'inspirar-me en l'art. Per a mi, caminar amb bicicleta és una manera d'explorar llocs, meditar en moviment i aprendre a esforçar-me per aconseguir metes. També m'interessen les activitats que inclouen la naturalesa i la meditació com viatjar, córrer, fer ioga i fer senderisme. Crec fermament en el treball voluntari i vaig ser part d'ell durant molts anys en activitats que inclouen agricultura, apicultura, cultura, ciència, educació, humanitarisme i esports.

Formació

  • Expert Universitari Startup Management en la Universitat de València.
  • Doctorat en Química en la Universitat de Barcelona.