1 or i 2 bronzes per a les taekwondistes de la UV en el Campionat d'Espanya Universitari

• Unitat Web i Màrqueting
  • Cristina Soriano Cabellos
  • 3 d’abril de 2023
Vanesa Shestopalka

Vanesa Shestopalka és la nova campiona d’Espanya de taekwondo universitari en la categoria de pes superlleuger olímpic. Neus Domènech va ser bronze en pes pesant. I Paula Temina es va emportar el bronze en pes gall. La Universitat de València suma així tres metalls en els campionats universitaris nacionals CEU.

L'últim cap de setmana de març va tindre lloc a Burgos el Campionat d'Espanya Universitari (CEU) de taekwondo, organitzat per la Universitat Isabel I. L'equip de taekwondo de la UV, sota les ordres de la seua entrenadora Estefanía Almela va fer un gran treball en la modalitat de combat.

Vanesa Shestopalka, en la categoria de 67 kg, va guanyar l’or després de  superar en els combats a Janire Gutiérrez (Universitat de Deusto), Sonia Roldán (Universitat de Lleó) i Marta González (Universitat Rei Joan Carles).

Neus Domènech (+ 73 kg) va obtindre una 3a posició, empatada amb Soraya Martín de la Universitat del País Basc. Es va fer amb la victòria en el 1r combat contra Irene Camado (Universitat de Granada), però va caure davant Desireé Rivadulla (O. Vigo) que va acabar guanyant l'or.

En la categoria de 53 quilos, la més concorreguda de la competició, en la qual van participar 16 lluitadores, la representant de la UV Paula Temina va aconseguir un meritori 3er lloc, empatada a punts amb la representant de la UCAM de Múrcia, Beatriz Núñez. Paula va superar a Eva Muñoz (Universitat de Jaén) però no va poder amb la campiona del torneig Alma Pérez (U. Autònoma de Barcelona).