La 10a Gala de l’Esport serà el 2 de novembre al pavelló de la UV

  • Unitat Web i Màrqueting
  • Cristina Soriano Cabellos
  • 2 de novembre de 2022
 

El pavelló de la UV acull el dimecres 2 de novembre aquest merescut reconeixement, on s'aplaudirà l'excel·lència de l'estudiantat amb millors resultats esportius i es presentarà a les 46 seleccions que representaran a la UV en els campionats universitaris del curs 2022/2023.

La UV celebra un any més els èxits del seu planter d'esportistes en la tradicional Gala de l'Esport, que enguany arriba a la seua 10a edició.  A les 18:00 hores, arrancarà la cerimònia, oficiada per la rectora de la Universitat de València, Maria Vicenta Mestre. També participaran el director General d'Esports de la GVA, Josep Miquel Moya, i la directora del Servei d'Esports de la UV, Ana Mª Gómez.

L'objectiu d'aquest acte és homenatjar els triomfs recollits pels i les esportistes de la UV en les diferents competicions de la temporada i presentar als equips universitaris de la temporada actual. “El balanç dels resultats esportius del curs anterior no pot ser més positiu”, explica la directora d’UVesports, Ana Mª Gómez, “a les medalles aconseguides en els Autonòmics (CADU) i en els Campionats d'Espanya Universitaris (CEU), cal sumar els excel·lents resultats en els Jocs Europeus Universitaris de Lodz (Polònia), que van posar el fermall a una temporada redona per a la nostra Universitat, que tanca el curs amb un total de 260 medalles”, reivindica la directora.

A més de reconéixer els èxits aconseguits, aquesta cerimònia, d'entrada lliure per a tot el públic, també servirà per a presentar a les 46 seleccions que representaran a la Universitat de València en els campionats universitaris d'aquesta temporada. A més, en la gala es llançarà Canvi de Joc, un nou programa audiovisual de divulgació esportiva organitzat entre UVesports i UVcomunicació, “amb un estil dinàmic i fresc, aquest format naix amb la vocació de visualitzar i donar suport a l'esport universitari”, avança la directora del Servei d’Esports.

La Gala de l'Esport de la UV es retransmetrà a través de l'enllaç: http://www.uv.es/eventosuv i comptarà amb un programa especial previ que s'iniciarà a les 17:40 hores. 

La cerimònia comptarà amb la presència de diferents autoritats, està prevista l'assistència de Mª Vicente Mestre, rectora de la Universitat de València; Josep Miquel Moya, director General d'Esports de la GVA; Javier Mateo, regidor d'Esports de l'Ajuntament de València; Andrés Campos Casado, diputat delegat d'Esports de la Diputació de València; Borja Santamaria, gerent de la Fundació Esportiva Municipal de l'Ajuntament de València; Hermenegildo Puchades, cap de Servei de Promoció Esportiva de la Direcció General d'Esports de la GVA; els degans i deganes de les facultats de la Universitat de València; i Ana Mª Gómez, directora del Servei d'Esports de la UV. 

Esportista UV
Jocs Europeus Universitaris (LODZ 2022). Imatge cedida per la EUSA