La 3a jornada de la lliga CAEU es tanca amb 12 victòries per al conjunt de la UV

  • Unitat Web i Màrqueting
  • Cristina Soriano Cabellos
  • 16 de desembre de 2022
 

La Universitat de València (UV) i la Universitat d'Alacant (UA) es van deixar la pell en el camp. Les seleccions d’ambdues universitats van jugar els partits del Campionat Autonòmic d'Esport Universitari de la Comunitat Valenciana (CAEU) amb gran esportivitat. La UV es va imposar en 12 de les 16 trobades que es van disputar.

El planter d’esportistes de la Universitat de València va fer una gran actuació en la 3a jornada CAEU, celebrada el dijous 15 de desembre. Els equips de la UV, femenins i masculins, van competir en 8 esports contra la selecció de la Universitat d'Alacant. 

Els partits de bàsquet es van celebrar en el Pavelló dels Esports de la Universitat d'Alacant. Encara que no jugaven a casa, els equips de la UV van dominar tant el partit femení com el masculí. Els xics de la UV van guanyar 79-81 i les xiques van aconseguir la victòria 50-56.

L'equip de futbol femení de la UV continua la seua ratxa golejadora, venien de guanyar per golejada a la UCV i la UMH, i en aquesta tercera jornada de lliga van tornar a guanyar per 7 gols a 1 a la UA. Els xics, que també venien de golejar en els anteriors partits, van trobar un dur rival en l'equip de la Universitat d'Alacant i van finalitzar la trobada amb un empat 2-2. 

Els partits de futbol sala també es van jugar a Alacant, en el Pavelló Ginés Alenda de Sant Vicent Raspeig. El conjunt masculí de la UV va aconseguir la seua tercera victòria consecutiva en la lliga CAEU, amb un resultat de 2-3. Les xiques van eixir al camp amb moltes ganes, però no van aconseguir superar al seu rival i van acabar perdent el partit 7-2.

Les pistes del Campus de Blasco Ibáñez van acollir els partits de pàdel. L'equip de la UV es va imposar al conjunt de la UA amb un resultat global de 2-1, encadenant la seua tercera victòria consecutiva en la lliga CAEU. 

En tennis, l'equip de la UV va aconseguir un global de 3-0. Van guanyar Gemma Lairon (61-61) i Pablo Montañes (62-60), i en dobles mixtos el tàndem format per Ricard Soriano i Mar Ribera també es va fer amb la victòria 63-64. 

Els grups de voleibol de la UV arribaven molt forts a aquest partit després d'haver arrasat en les anteriors trobades de la lliga CAEU. Les xiques venien de guanyar 3-0 a la UCV i a la UMH, i en aquest tercer partit van tornar a imposar-se per 3 sets a 1. Idèntic resultat per al conjunt masculí, que també venia de véncer en les dues anteriors trobades i van revalidar la seua bona ratxa amb una nova victòria 3-1.

Els equips d'handbol es van donar cita en el Pavelló Poliesportiu de la Universitat de València. Van jugar a casa i això es va notar, amb el públic totalment entregat, els jugadors i jugadores van eixir al camp motivadíssims. Els conjunts de la UA van fer un gran paper, els partits van estar molt renyits, però finalment les victòries van ser per a la Universitat de València. El conjunt masculí va guanyar 30-27; i el femení, 29-27.

Finalment, els partits de rugbi es van disputar en el camp de rugbi del Riu. Les xiques acabaren invictes aquesta 3a jornada de lliga, no han perdut ni un solo partit fins al moment, ahir van superar a les seues rivals 40-5 i 5-48. El conjunt masculí, en canvi, no va aconseguir superar a la selecció de la UA i van acabar perdent els dos partits 19-26 i 12-5; però encaren la pròxima jornada de lliga amb moltes ganes de superar-se a si mateixos i millorar el resultat.

El dia 9 de febrer, 4a jornada de la lliga CAEU

La pròxima cita de la lliga CAEU serà el dijous 9 de febrer i enfrontarà als conjunts de la Universitat de València amb els de l'UJI de Castelló. El calendari CAEU continuarà el 21 de febrer, data en la UV s'enfrontarà amb la Politècnica de València. Finalment, el 8 de març es disputarà la gran final del Campionat Autonòmic de l'Esport Universitari de la Comunitat Valenciana en la modalitat d'esports d'equip.