T'agrada l'esport i competir? Apunta't als campionats interns de la UV!

  • Unitat Web i Màrqueting
  • Cristina Soriano Cabellos
  • 13 d’octubre de 2022
Equip de bàsquet
CEU de Murcia. Imatge cedida per la UCAM (©Antonio)

El 24 d'octubre finalitza el termini per a inscriure's en la competició interna d'esports d'equip. Enguany la modalitat de vòlei platja se suma a les clàssiques bàsquet, bàsquet 3x3, futbol 7, futbol sala i voleibol.

Amb l'objectiu de fomentar la competició en l'àmbit de la comunitat universitària, UVesports organitza durant el curs acadèmic campionats interns en diferents disciplines esportives, tant en equip com individuals, dels quals cada any es proclamen els campions i campiones de la Universitat de València. Després del Campionat de la UV se celebra el Trofeu Rectora, amb el què culminen les activitats de competició interna de cada curs.

Si t'abelleix posar-te a prova, superar-te i intentar ser millor cada dia, apunta't als diferents campionats d'esports individuals o d'equip de la UV, oberts a tota la Comunitat Universitària UV, tant estudiantat com Personal UV (PDI i PAS). Per a participar només és necessari inscriure's a través de la plataforma “AUTOMATRÍCULA”, a la qual s'accedeix des de la pàgina web d'UVesports.

En els esports individuals pots inscriure't en tantes competicions com vulgues, sense existir un termini determinat; mentre queden jornades per celebrar-se pots inscriure't. Però en els esports d'equip el termini d'inscripció és més delimitat, finalitza el dilluns 24 d'octubre.

Els equips es formen per iniciativa dels interessats que han d'estar representats per un delegat d'equip. Els esports d'equip que tenen competició interna són bàsquetbàsquet 3x3futbol 7futbol salavoleibol i volei-platja,.

Els esports individuals que habitualment, cada curs acadèmic, programen competicions internes són:  atletisme, escalada, bàdmintonescacsesquaixesgrimafrontenis, judokendoorientaciópàdelpilota valencianatenistenis taula, tir amb arc i vela.

Per la participació en la competició interna es pot obtindre 1 crèdit ECTS per curs acadèmic, però has d'haver jugat un mínim de partits disputats per l'equip en la fase regular de la competició.

En la web de UVesports trobaràs tota la informació necessària sobre com inscriure't en les competicions internes.