Aquest diumenge arriba la 10a Carrera Universitat de València!

  • Unitat Web i Màrqueting
  • Cristina Soriano Cabellos
  • 30 de setembre de 2022
Imatge de la 8a carrera Universitat de València

El diumenge 16 d'octubre es celebrarà la desena edició de la Carrera Universitat de València, un esdeveniment esportiu obert a tota la ciutadania que s'emmarca en el Circuit de Carreres Populars Ciutat de València. Si t'agrada el running, apunta't i corre amb la Universitat de València!

La 10a carrera de la Universitat de València recorrerà els carrers de la ciutat al llarg d'un itinerari de 6 quilòmetres aproximadament. L'eixida serà a les 9 hores en l'Avinguda Primat Reig, a l'altura de les instal·lacions esportives de la Universitat de València. Els i les participants passaran pel parc de Vivers, recorreran el passeig de l'Albereda i tornaran, fent una volta per Blasco Ibáñez, fins a arribar al poliesportiu de la Universitat de València en Primat Reig, on trobaran la línia de meta.

A més de la modalitat general de carrera competitiva, amb la intenció de dotar  a la prova d'un caràcter obert i participatiu, s’ha establit també la modalitat de marxa a peu o nòrdica no competitiva, on es podrà gaudir del recorregut d'una manera més pausada i amb un requeriment físic menor. 

També s'ha promogut una altra modalitat per a menors de 14 anys, amb l'objectiu que els més xicotets també gaudisquen d'aquesta mena d'esdeveniments esportius. Se celebraran carreres de diferents distàncies en funció de les edats que tindran lloc a l'interior de les instal·lacions de la Universitat de València en la zona de meta de la carrera. Des de UVesports animem a tots els pares i mares de la comunitat universitària al fet que porten als seus fills/es a córrer també.

Una part de la recaptació serà destinada a l'Associació Goals for freedom, un projecte educatiu que s'imparteix a través de la pràctica del futbol i que es desenvolupa en el continent africà, concretament a Uganda. Goals for freedom és l'entitat beneficiària de totes les carreres populars del Circuit l'any 2022.

La Universitat de València promou aquest esdeveniment amb l'objectiu de fomentar la pràctica esportiva i transferir a la ciutadania la importància d'adoptar hàbits de vida saludables. Compta amb la col·laboració de la Fundació Esportiva Municipal, que organitza aquesta prova pertanyent al Circuit de Carreres Populars de la Ciutat de València, i amb el suport de la Fundació Trinidad Alfonso, Intersport, Serrano, CocaCola, El Corte Inglés i Divina Seguros.

Si eixe dia no pots córrer, pots participar formant part del voluntariat de la carrera. Escriu a oficinavoluntariadodeportivo.vlc@hotmail.com i informa't de com formar part del voluntariat esportiu.

Les  inscripcions es poden realitzar en línia fins al dijous 13 d'octubre, a les 23.00 hores, o fins a completar el nombre d'inscripcions previstes per a la carrera. 

Millorar les teues marques, passar un matí divertit, practicar esport a l'aire lliure… siga com siga el teu objectiu, apunta't i corre amb la Universitat de València!

Mapa de la carrera