Logo del portal
Expertise Ruta de la Seda
Chuan Li
CHUAN LI

PI Investigador en formació (Doctorant). Àrea de coneixement: Economia de la cultura, les indústries culturals i creatives, política cultural xinesa, innovació en l'àmbit museográfico, diplomàcia cultural, lideratge cultural

PI Investigador en formació (Doctorant).
Àrea de coneixement: ECONOMIA DE LA CULTURA, LES INDÚSTRIES CULTURALS I CREATIVES, POLÍTICA CULTURAL XINESA, INNOVACIÓ EN L'ÀMBIT MUSEOGRÀFIC, DIPLOMÀCIA CULTURAL, LIDERATGE CULTURAL.
Depatament: ECONOMIA APLICADA.
Facultat de Ciencies Socials.
Universitat de València.
 

Chuan.Li@uv.es
Biografia

Chuan Li és Investigador no doctor en el Departament d'Economia Aplicada i doctorand a l'institut de Desenvolupament Local. La seua recerca s'enfoca la innovació de les organitzacions culturals, específicament els museus. En els últims anys, ha coordinat diversos projectes acadèmics i culturals al nivell internacional en col·laboració amb les universitats (Universitat de Jiaotong de Xangai i Universitat de Yunnan) i les organitzacions intergubermentales (Foundación d'Àsia i Europa), i també ha participat en diversos projectes europeus sota H2020 i INTERREG.

Amb més de 8 anys d'Experiències laboral d'art i exposicions al Museu d'Art de la Xina a Xangai, ha desenvolupat una comprensió profunda d'art, cultural i les indústries creatives a la Xina. En 2016, va ser seleccionat en la primera edició del programa de Global Cultrual Leadership de la plataforma de la diplomàcia cultural a Union Europa.

 

Publicacions

  • Li, C .& Rausell Koster, P., Study of Museum Innovation: Theoretical Framework and European Practices, in Research of Regional Cultural Industry, Volume II, Kunming: Yunnan University Press.
  • Li, C., The Logic of Rehearsal: Overview of 8th Shanghai Biennale. Art Monthly, 2010 (12)
  • Li, C., Evolution of Photographical Context and Birth of Magnum. Shanghai Photography, 2010 (3)
  • (Coordinator) 2nd International Forum of Two Points of Silk Road - Look Ahead through Eurasian Networking: Trans-scapes for Art, Economic and Urban Innovation, organizado por Econcult y Relais Culture Europe Association (Paris), Universidad de Valencia, Valencia, España, 2018 .
  • (Coordinator) Eurasian Creaspace Networking, ASEF Creative Networks third Edition funded by Asia-Europe Foundation and French Ministry of Foreign Affairs and International Cooperation, 2016
  • 1st International forum of Two Points of Silk Road: Cultural economy and cultural policy of China and Europe, Yunnan University, Kunming, China, 2016