Conclou la 19a edició del curs ‘Qui pot ser empresari?’ de la Càtedra de Cultura Empresarial

  • Gabinet de la Rectora
  • 9 de maig de 2018
Estudiants i professorat de Qui pot ser empresari?

La rectora de la Universitat de València, Maria Vicenta Mestre, ha presidit l’acte de clausura del present curs acompanyada pel president de Baleària i director acadèmic del curs, Adolfo Utor, el president del Patronat de la Càtedra de Cultura Empresarial, Carlos Pascual, i el president d’Adeit-Fundació Universitat Empresa, Juan Manuel Pérez Mira.

Durant l’acte de clausura d’aquesta edició, s’ha fet entrega dels diplomes als 43 alumnes de graus i postgraus de la Universitat de València i a part dels 29 professors que han participat en la seua formació. El professorat de Qui pot ser empresari? està compost per nombrosos directius de destacades empreses que pertanyen al Patronat de la Càtedra de Cultura Empresarial.

La rectora, Mª Vicenta Mestre, ha destacat la importància d’aquesta càtedra que ofereix a l’estudiantat la possibilitat de formació en competències transversals. A més, ha volgut agrair la participació de l’alumnat i el professorat en Qui pot ser empresari?, destacant que els resultats tan positius que es veuen en aquesta càtedra són el resultat del treball i la implicació directa de tots els seus membres.

Per la seua part, el president de la Càtedra de Cultura Empresarial, Carlos Pascual, ha posat en relleu el paper de la Càtedra en connectar la Universitat amb el món empresarial. El president d’Adeit, Juan Carlos Pérez Mira, ha afirmat que el curs Qui pot ser empresari? “està en el centre de l’essència del que representa la Fundació Adeit”.

El curs gratuït Qui pot ser empresari? va nàixer a l’any 2000 amb la finalitat d’apropar l’estudiantat universitari al món empresarial i fomentar l’emprenedoria a través d’una formació eminentment pràctica de la mà de directius i empresaris de destacades institucions.