Els equips de la UV disputaran la 2a jornada del CAEU el 29 de novembre

  • Unitat Web i Màrqueting
  • Cristina Soriano Cabellos
  • 24 de novembre de 2022
Equip de volei de la UV
Jocs Europeus Universitaris (LODZ 2022). Foto: Imatge cedida per la EUSA © Karol Jaskółka (Taste of Art)

El Campionat Autonòmic d'Esport Universitari de la Comunitat Valenciana (CAEU) continua la pròxima setmana amb una nova jornada de lliga, que mesurarà a les seleccions de la Universitat de València (UV) amb la Universitat Miguel Hernández d'Elx (UMH).

Els equips de la Universitat de València afronten aquesta 2a sessió de lliga amb la intenció de reafermar les bones sensacions de la jornada anterior, en la qual van aconseguir victòries en 13 dels 16 partits disputats. El proper dimarts 29 de novembre, assistirem a una nova remesa de partits en un total de 8 esports d'equip. La Universitat de València serà visitant en futbol, futbol sala i bàsquet, i jugarà com a local en els esports de voleibol, handbol, rugbi, pàdel i tennis. 

Els equips de futbol jugaran en el Camp El Clot de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d'Elx. El grup femení jugarà a les 11:00 hores, i el masculí a les 13:30 hores.

Els enfrontaments de futbol sala seran a Elx, en el Palau dels Esports UMH. A les 11:00 hores, el femení; i a les 13:00 hores, el masculí. 

Paral·lelament jugaran, en el mateix Palau dels Esports UMH, els equips de bàsquet. Els xics de la UV eixiran a la pista a les 11:00 hores, i les xiques a les 13:00 hores.

La resta de partits es disputaran també el dimarts 29 de novembre, en les instal·lacions esportives de la Universitat de València.

Les trobades de voleibol se celebraran a la Sala Sud de l'Aulari de Menéndez i Pelayo. El quadre masculí jugarà a les 13:00 hores, i el femení a les 15:30 hores.

El Pavelló Poliesportiu de la UV acollirà els partits d'handbol masculí (13:00 hores) i femení (15:00 hores).

Els equips de rugbi jugaran dos partits cadascun. Les xiques a les 13:00 i les 14:00 hores, i els xics a les 13:30 i les 14:30 hores. La trobada tindrà lloc en el Camp de rugbi de les instal·lacions del Riu, integrades al Jardí del Túria. 

Finalment, els equips de pàdel i tennis de la UV jugaran els seus partits a les 11:00 hores en les pistes del Campus de Blasco Ibáñez. 

Ànim, força i molta sort per a tots els equips de la Universitat de València!

Horaris