Un graduat en ADE-Dret per la Universitat, guardonat amb una beca La Caixa

  • Gabinet de la Rectora
  • 20 de juny de 2018
L'alumne Santiago Botella amb la rectora Mª Vicenta Mestre

La rectora de la Universitat de València, Mª Vicenta Mestre, i la vicerectora d’Estudis i Política Lingüística, Isabel Vázquez, han rebut a l’alumne Santiago Ramón Botella Vivó per traslladar-li el reconeixement institucional i la felicitació per haver obtingut la beca de postgrau de la Fundació Obra Social La Caixa.

Santiago Ramón Botella es va graduar en Administració i Direcció d’Empreses (ADE) i en Dret en el programa conjunt interfacultatiu de la Universitat de València l’any 2013. Actualment està exercint professionalment en l’àmbit del dret laboral al despatx d’advocats Uría-Menéndez de la ciutat de València.

L’Obra Social La Caixa convoca anualment les seues beques de postgrau. En total, 145 beques internacionals i nacionals per a cursar estudis de postgrau a Europa, Amèrica del Nord i la zona d’Àsia-Pacífic. A dia de hui, més de 4.500 estudiants han sigut beneficiats amb una beca de La Caixa per a poder ampliar la seua formació amb estudis de postgrau a l’estranger.

Santiago Ramón Botella ampliarà els seus estudis a la prestigiosa universitat nord-americana Harvard University, on cursarà el màster en Business and Administration a la Harvard Business School.

La Universitat de València manté un acord de col·laboració amb la universitat d’Havard a través del consorci RCC, que disposa d’un centre al campus universitari de Boston.