Lliurament dels Premis Idees Motivem en Equip 2018

  • Gabinet de la Rectora
  • 3 de maig de 2018
Guanyadors premi Idees Motivem 2018

La rectora de la Universitat de València, Mª Vicenta Mestre, i el president de la Fundació Adeit, Juan Manuel Pérez, han atorgat el Premi Idees Motivem en Equip 2018 al projecte ‘Gota a Gota’, coordinat per la professora Ana María Ferri junt amb els estudiants Laura Compte, Cynthia Díaz i Enric Dolz. En aquest projecte han participat la Facultat de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, de Ciències Biològiques i d’Infermeria i Podologia.

Per la seua part, la vicerectora d’Ocupació i Programes Formatius, Mª Adela Valero, i el director general d’Economia, Emprenedoria i Cooperativisme de la Generalitat Valenciana, Francisco Álvarez, han concedit 14 diplomes als equips finalistes. A més, un total de 25 docents de diversos centres de la Universitat han rebut un diploma en reconeixement a la seua activitat en Idees Motivem. La vicerectora Mª Adela Valero, junt amb el secretari autonòmic d’Educació i Investigació, Miguel Soler, han sigut els encarregats d’atorgar els diplomes.

A l’acte de lliurament han assistit també el director del Centre d’Institucions de CaixaBank a la Comunitat Valenciana, Fernando Corell, i el president del Patronat de la Càtedra de Cultura Empresarial, Carlos Pascual de Miguel.

La rectora, Mª Vicenta Mestre, ha tancat el lliurament dels premis destacant la diversitat que té la Universitat de València i la importància de la interacció entre diferents centres per a generar projectes ambiciosos i creatius. Mestre ha remarcat la necessitat de caminar cap a la multidisciplinarietat i aprofitar el potencial de l’alumnat i el professorat per augmentar la transferència.

Motivem és una iniciativa de formació de la Universitat de València dirigida pel seu Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius, a través de la Fundació Universitat-Empresa Adeit, amb l’objectiu de secundar l’esforç del professorat que estimula la creativitat de l’alumnat desenvolupant idees en equip per a millorar la seua ocupabilitat. La idea és potenciar les seues competències com a exercici pràctic previ a l’activitat professional que realitzaran en finalitzar els estudis universitaris.

La participació del professorat i de l’alumnat de la Universitat de València en Motivem és gratuïta en comptar amb el suport econòmic de la Generalitat Valenciana i de l’Obra Social “la Caixa”.