No et perdes el nou vídeo de pin_jove sobre el Desenvolupament positiu

  • Unitat Web i Màrqueting
  • Cristina Soriano Cabellos
  • 11 de juliol de 2023
 

Ja teniu disponible el tercer lliurament de les píndoles formatives del programa pin_jove. En aquesta ocasió la temàtica aborda la intervenció amb joves basada en la promoció del desenvolupament positiu.

Diana Paricio Andrés, psicòloga de l'equip específic d'Intervenció amb infància i adolescència (EEIIA) dels Serveis Socials de la Mancomunitat de la Canal de Navarrés, és l’encarregada d’explicar en aquesta píndola l'enfocament basat en el Desenvolupament Positiu, que defensa que tot adolescent té el potencial necessari per a un desenvolupament exitós i saludable.

Aquesta càpsula audiovisual forma part de les 10 que componen la 1a temporada del projecte pin_jove, impulsat per la Càtedra de Joventut. El pin_jove es va posar en marxa amb l'objectiu d'oferir una eina útil per a facilitar el treball de les persones que treballen en l'àmbit de la joventut i reforçar un bon acompanyament socioeducatiu. Aquestes píndoles formatives i sensibilitzadores són exposades per una persona experta en la matèria que se centra en un aspecte clau de les bases del treball amb joves.

Podeu descobrir la tercera píndola i la resta del projecte pin_jove en la secció de les píndoles formatives del web i en les xarxes socials de la Càtedra de Joventut!

Enllaç al twitter de Girls4STEM

Enllaç a Instagram de Girls4STEM

Linkedin Girls4STEM

Enllaç a Youtube de Girls4STEM