Recepció de la XXIX Olimpíada Matemàtica Nacional al Paranimf de La Nau

  • Gabinet de la Rectora
  • 22 de juny de 2018
Olimpíada Nacional Matemàtiques

Els i les estudiants de segon d’Educació Secundaria Obligatòria pertanyents a instituts de tota Espanya han participat en un acte de recepció celebrat al Paranimf de l’històric edifici de La Nau de la Universitat de València.

La rectora de la Universitat, Mª Vicenta Mestre, ha donat la benvinguda a tot l’alumnat participant en un acte que ha estat presidit per la delegada de la rectora per a la incorporació a la Universitat, Mª José Lorente; el degà de la Facultat de Matemàtiques, Joan Monterde; el president de la Federació Espanyola de professors de Matemàtiques, Onofre Monzó; el coordinador de la Olimpíada Matemàtica del present any, Tomás Queralt; i el professor de la Facultat de Matemàtiques, Rafael Crespo.

Des del dijous 21 fins el dilluns 25 de juny, els i les alumnes participants en l’edició XXIX d’aquest Olimpíada Matemàtica Nacional tenen una agenda completa d’activitats lúdiques alhora que ho combinen amb les diferents proves, tant individuals com en grup, en les que participen per a decidir els i les guanyadores de les olimpíades.

Els i les participants coneixeran alguns dels principals punts d’interès de la ciutat de València com són l’Ajuntament de València, la devesa del Saler, la Ciutat de les Arts i les Ciències o el Palau de les Corts Valencianes. Però també faran una visita a les ciutats de Xàtiva i Ontinyent, on a més de conèixer aquestes poblacions valencianes, aquestes localitats serviran d’escenari d’algunes de les proves olímpiques.