La Rectora de la Universitat es reuneix amb la Presidenta de Harvard University

  • Gabinet de la Rectora
  • 26 d’abril de 2018
Havard University

Emmarcat en el viatge a Harvard University per tal d'avaluar i reforçar la presència de la UV al centre RCC Harvard, la Rectora de la Universitat de València, Mª Vicenta Mestre, es va reunir al costat d'altres rectors espanyols amb la presidenta de Harvard per abordar els reptes a què s'enfronten actualment les universitats.

El dijous 26 d'abril la vintè vuitena presidenta de Harvard i Co-presidenta del RCC, Drew Gilpin Faust, es va reunir amb els rectors de les universitats que formen part del consorci RCC Harvard, entre les que es troba la Universitat de València.

Aquesta visita s'emmarca en el traspàs de competències al capdavant de Harvard University, ja que l'actual presidenta serà rellevada el pròxim 14 de juny per Lawrence Bacow, que es convertirà així en el vintè novè President d'aquesta prestigiosa universitat nord-americana, iniciant el seu mandat l'1 de juliol de 2018.

La reunió es va desenvolupar en un format de conversa oberta sobre els principals desafiaments a què s'enfronten les nostres universitats i la col·laboració entre Harvard i les universitats integrants del seu centre afiliat RCC Harvard.

La trobada va tenir un caràcter protocol·lari excepcional, atès que l'autoritat habitual encarregada de rebre a Harvard als representants d'institucions acadèmiques i autoritats és la University Marshal.

La rectora de la UV amb la resta de rectors d'universitats presents al RCC Harvard es van reunir posteriorment amb la Marshal de Harvard, Margot Gill, que és també la presidenta del Committee on General Scholarships; la Administrative Dean de la Facultat de Arts i les Ciències i, des de fa més de dues dècades, és a més membre del Consell Acadèmic del RCC. Durant l'acte els rectors van signar en el Llibre de Visites de Harvard.