La rectora Mª Vicenta Mestre visita a l'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez

  • Gabinet de la Rectora
  • 8 de juny de 2018
Visita alcalde Ontinyent

La rectora de la Universitat de València, Mª Vicenta Mestre, ha visitat hui a l'alcalde d’Ontinyent i president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez. A la visita s'ha sumat el vicerector de Participació i Projecció Territorial de la Universitat, Jorge Rodríguez, i el regidor d'Esport i Cultura de l’Ajuntament d’Ontinyent, Óscar Borrell.

La rectora Mª Vicenta Mestre li ha expressat a l’alcalde Jorge Rodríguez la satisfacció que suposa per a la Universitat de València vore com el Campus d’Ontinyent continua creixent i consolidant-se. Mestre li ha traslladat la voluntat de la Universitat de mantenir l’aposta pel Campus d’Ontinyent i la importància que suposa aquest centre per la consolidació territorial a la província de València.

Actualment, el Campus d’Ontinyent compta amb quatre titulacions: Mestre en Educació Infantil, Administració i Direcció d’Empreses, Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i Infermeria. Es dona el cas que enguany es gradua la primera promoció de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport del Campus d’Ontinyent amb 41 estudiants i estudiantes, el que demostra l’èxit i consolidació d’aquest campus.