La Universitat de València celebra el Dia de l'Activitat Física

  • Unitat Web i Màrqueting
  • Cristina Soriano Cabellos
  • 5 d’abril de 2023
Activitats

La UV va commemorar el Dia de l'Activitat Física a través d'una jornada de portes obertes amb activitats fisicoesportives organitzades per UVesports per a promoure l'activitat física i la divulgació dels valors esportius.

El Dia Mundial de l'Activitat Física se celebra anualment el 6 d'abril. Enguany, a causa de la festivitat del Dijous Sant a la Universitat de València, els campus de Tarongers, Blasco Ibáñez i Burjassot van avançar la celebració al dimarts 4 d'abril amb activitats obertes a tota la societat.

La UV se suma anualment a la celebració d'aquest Dia dins del marc d’Uniesport, que lideren les universitats de la Comunitat Valenciana amb la Fundació Trinidad Alfonso. “Durant la jornada, les activitats han estat obertes a tota la societat amb la intenció de conscienciar a totes i tots de la importància de practicar activitats esportives per a millorar la salut i adquirir bons hàbits de vida”, ha assegurat la directora d’UVesports Ana Mª Gómez.

UVesports va planificar un programa d'activitats molt variat, algunes conegudes per tota la població com a voleibol, bàsquet o ioga, i altres més noves i encara desconegudes per a la majoria com són cal·listènia, chikung o cubbá. “L'objectiu últim d'aquesta iniciativa és donar a conéixer a tota la comunitat universitària les activitats esportives que ofereix UVesports i, a més, aconseguir que la gent es moga, que practique exercici”, assenyala Ana Mª Gómez. “El programa d'activitats confeccionat en els tres campus va complir el seu objectiu perquè va tindre un gran èxit de participació, tant d'estudiantat com de PAS i PDI”, ha afegit la directora de UVesports.