La UV organitza les competicions d'esgrima i tennis de taula del Campionat Autonòmic d'Esport Universitari

  • Unitat Web i Màrqueting
  • Cristina Soriano Cabellos
  • 3 de febrer de 2023
 

Aquesta propera setmana comença la competició autonòmica universitària en esports individuals i se celebra una nova trobada de la lliga CAEU en la modalitat d'esports d'equip. Els primers CAEU individuals que es disputaran seran tennis de taula i esgrima, els dies 8 i 9 de febrer.

Després del període d'exàmens i amb l'inici del segon quadrimestre els alumnes reprenen la competició universitària. Les primeres competicions que es disputaran seran els CAEU individuals. 

El dimecres 8 de febrer, la selecció de tennis de taula de la UV juga a casa, s'enfrontarà a la resta d'universitats autonòmiques en les instal·lacions esportives de la Universitat de València situades al Campus de Blasco Ibáñez. La competició començarà a les 10:00 hores.

El dijous 9 de febrer, el campionat autonòmic d'esgrima també es disputarà en la UV, en concret a la Sala d'Armes del Pavelló Esportiu de Menéndez i Pelayo. Espasa masculina arrancarà a les 10:00 hores. A continuació, a les 11:00 hores, serà el torn de l'espasa femenina. El floret s’iniciarà a les 12:30 hores i finalment, el sabre, se celebrarà a les 13:30 hores.

4a jornada de la lliga CAEU per equips

La pròxima cita de la lliga CAEU és el dijous 9 de febrer i enfrontarà als conjunts de la Universitat de València amb els de l'UJI de Castelló. 

La selecció de la UV jugarà a casa en les disciplines de futbol, futbol sala i bàsquet. I disputarà en les instal·lacions de l'UJI els esports de voleibol, handbol, rugbi, pàdel i tennis.

Després de les grans sensacions obtingudes en les tres trobades anteriors, la selecció de la Universitat de València afronta aquesta nova cita amb confiança i una gran motivació, amb el clar objectiu de continuar acumulant punts de cara a la final del 8 de març.

El calendari CAEU continuarà el 21 de febrer, data en la qual la UV s'enfrontarà amb la Politècnica de València. Finalment, el 8 de març es disputarà la gran final del Campionat Autonòmic de l'Esport Universitari de la Comunitat Valenciana en la modalitat d'esports d'equip.