La Universitat de València participa activament en multitud d'iniciatives internacionals de caràcter científic i tecnològic. En aquest àmbit, destaca especialment el Programa Marc de Recerca i Innovació de la Unió Europea Horitzó 2020 (2014-2020), sent una prioritat estratègica per a la Universitat de València l'increment substancial de la participació en aquests programes.

Amb aquest objectiu, el Servei de Transferència i Innovació (depenent funcionalment del Vicerectorat d'Investigació i del Vicerectorat d'Innovació i Transferència) desenvolupa funcions de difusió, assessorament, gestió i justificació de les diferents convocatòries de finançament públic de caràcter internacional a través de la seua Secció d’R+D+I Internacional, que és el punt de contacte i suport dels investigadors i de les estructures de recerca interessats a participar en un projecte de recerca finançat per la Comissió Europea. El telèfon és el 96-3983621 i l'adreça electrònica operuv@uv.es. Pots demanar cita prèvia amb els membres de la nostra secció mitjançant la pàgina web Cita Prèvia. Cal identificar-se amb l’usuari i contrasenya de la UV.

@oper_uv en Twitter@oper_uv en Twitter           Eurorecerca en FacebookEurorecerca en Facebook

 • imatge de la noticia

  17/06/21

  INNOTRANSFER 2021: Transformació Energètica en l'Hàbitat Sostenible

  Esdeveniment Innotransfer sobre Transformació Energètica en l'Hàbitat Sostenible, es durà a terme el pròxim dia 22 de juny de 09:30h a 11:10h.

  [Llegir més]

 • imatge de la noticia

  14/06/21

  Jornades informatives de la Comissió Europea sobre Horitzó Europa 2021-2027.

  La Comissió Europea ha anunciat la primera edició dels infodays d'Horitzó Europa, que tindran lloc en línia del 28 de juny al 9 de juliol de 2021. En aquests esdeveniments la Comissió informarà dels principals instruments i processos de finançament d'Horitzó Europa en 9 temàtiques concretes. Els infodays d'Horitzó Europa estan oberts a la participació sense necessitat de registre previ. Per a obtener més informació i detalls pràctics, visite el lloc web de l'esdeveniment.

  [Llegir més]

 • Webinars Xarxes Doctorals (MSCA)

  10/06/21

  Webinars Xarxes Doctorals (MSCA)

  Webinaris per a ajudar a preparar amb éxit una proposta a la convocatòria corresponent a l’any 2021 de les xarxes doctorals (Doctoral Networks) pertanyents al Pilar de Ciència Excel·lent d’Horitzó Europa.

  [Llegir més]

 • 10/06/21

  Esdeveniment web "European Research and Innovation Days".

  Els "European Research and Innovation Days" són l'esdeveniment insígnia anual de Recerca i Innovació de la Comissió Europea.

  [Llegir més]

 • Premi València Ciutat de la Innovació. Convocatòria internacional.

  07/06/21

  Premi València Ciutat de la Innovació. Convocatòria internacional.

  L’Ajuntament de València llança una convocatòria internacional per a projectes orientats a la missió València Ciutat Neutra i a la qual es destinaran els 100.000 euros que l’any passat va guanyar València per quedar entre les 6 ciutats finalistes en la Capital Europea de la Innovació.

  [Llegir més]

 • Webinars Xarxes Doctorals (MSCA)

  04/06/21

  Webinars Xarxes Doctorals (MSCA)

  Webinaris per a ajudar a preparar amb éxit una proposta a la convocatòria corresponent a l’any 2021 de les xarxes doctorals (Doctoral Networks).

  [Llegir més]

 • Convocatòria Advanced Grant 2021 ERC

  21/05/21

  Convocatòria Advanced Grant 2021 ERC

  La convocatòria Advanced Grant del Consell Europeu de Recerca ha obert termini de sol·licituds en el marc europeu de recerca i innovació.

  [Llegir més]

 • Projectes Postdoctorals. Sessió informativa nacional

  19/05/21

  Projectes Postdoctorals. Sessió informativa nacional

  Convocatòria Projectes Postdoctorals de Marie Sklodowska-Curie de la Comissió Europea (MSCA PF 2021).

  [Llegir més]

 • Webinars ERC Advanced Grant 2021

  03/05/21

  Webinars ERC Advanced Grant 2021

  Webinaris per a preparar amb éxit una proposta a la convocatòria corresponent a l’any 2021 de les prestigioses beques del Consell Europeu de Recerca (ERC).

  [Llegir més]

 • imatge de la noticia

  29/04/21

  Convocatòria 2021 d'ajudes a Projectes d'R+D+I en línies estratègiques, en col·laboració públic-privada, del Programa Estatal d'R+D+I Orientada als Reptes de la Societat.

  Convocatòria 2021 de l'Agència Estatal d'Investigació, per a la concessió de les ajudes corresponents a Projectes d'R+D+I en línies estratègiques, en col·laboració públic-privada, del Programa Estatal d'R+D+I Orientada als Reptes de la Societat, en el marc del Pla Estatal d'Investigació Científica i Tècnica i d'Innovació 2017-2020.