• Recerca UV
 • 11/07/18

  Programa Explorer «Joves amb Idees» 2018 - Elecció del projecte guanyador del Centre Explorer de la Universitat de València

  El dimarts 26 de juny de 2018 va tenir lloc l'elecció del projecte guanyador del Centre Explorer de la Universitat de València, que viatjarà durant una setmana a Silicon Valley, pol de referència mundial en innovació.

  [Llegir més]

 • 05/07/18

  V Edició del concurs “5U CV STARTUP” - 2018

  Es convoca la V edició del concurs “5U CV STARTUP” - 2018.

  [Llegir més]

 • 05/07/18

  IV edició del Programa «University Junior International Entrepreneurs» - 2018

  Es convoca la IV edició del Programa «University Junior International Entrepreneurs» - 2018.

  [Llegir més]

 • 19/06/18

  Contractes per a la formació de personal investigador de caràcter predoctoral “Atracció de Talent” - Convocatòria 2018. Relació de sol·licituds admeses amb indicació de la nota ponderada provisional i àrea acadèmica de la fase de preselecció.

  Resolució de 19 de juny de 2018 del Rectorat de la Universitat de València, per la qual es publica la baremació provisional de les sol·licituds admeses a la fase de preselecció de les ajudes per a la formació de personal investigador de caràcter predoctoral, dins del marc del Programa «Atracció de talent» del Vicerectorat d’Investigació.

 • 18/06/18

  Convocatòria 2018 d'ajudes per a l'Adquisició d'Equipament Cientificotècnic en el marc del Pla Estatal d'R+D+i 2017-2020

  Resolució de 30 de maig de 2018 de la Secretaria d'Estat d'Investigació, Desenvolupament i Innovació i de la Presidència de l'Agència Estatal de Recerca, que aprova la convocatòria per a l'Adquisició d'Equipament Cientificotècnic 2018.

 • 07/06/18

  Estades de personal docent i investigador - Convocatòria 2018. Correcció d'errades de la resolució amb la relació definitiva de sol·licituds concedides, denegades i revocades.

  Correcció d’errades de la resolució de 15 de maig de 2018 del Rectorat de la Universitat de València per la qual es publica la relació definitiva de sol·licituds concedides, denegades i revocades, del procediment per a la distribució pressupostària per al finançament d’estades de personal docent i investigador.

 • 04/06/18

  Contractes per a la formació de personal investigador de caràcter predoctoral, en el marc del subprograma “Atracció de Talent” - Convocatòria 2018. Relació definitiva de sol·licituds admeses i excloses de la fase de preselecció.

  Resolució de 4 de juny de 2018 del Rectorat de la Universitat de València per la qual es publiquen les relacions definitives de sol·licituds admeses i excloses de les ajudes per a la formació de personal investigador de caràcter predoctoral, dins del marc del Programa «Atracció de talent» del Vicerectorat d’Investigació i Política Científica.

 • 31/05/18

  Estades d'investigadors/res convidats/dades - Convocatòria 2018. Correcció d'errades.

  Correcció d’errades de la resolució de 15 de maig de 2018 del Vicerectorat d'Investigació, per la qual es publica la relació definitiva de sol·licituds concedides i denegades en el procediment per a la distribució pressupostària per al finançament d’estades d’investigadors/res convidats/des, dins del marc del subprograma «Atracció de Talent».

 • 25/05/18

  Programa VLC-BIOMED 2017 Subprograma A - Relació definitiva de les ajudes concedides i denegades

  Amb aquesta acció es vol generar sinergies i aflorar aliances entre investigadors/es i professionals d’ambdues entitats, que donen lloc a línies d’investigació amb gran potencial cientificotècnic, i orientar la seua activitat cap a temes innovadors amb atractiu, per obtenir inversió pública i/o privada en l’execució dels projectes plantejats; a fi d’aconseguir que les innovacions resultants de la investigació translacional redunden en benefici dels i de les pacients.

 • 25/05/18

  Programa VLC-BIOMED 2017 Subprograma B - Relació definitiva de les ajudes concedides i denegades

  Aquestes ajudes seran destinades finançar projectes col·laboratius de desenvolupament tecnològic en salut, basats en resultats previs ja comprovats, amb clara orientació innovadora i de transferència de coneixement, codirigits per investigadors/es i professionals d'ambdues entitats, en els quals es requereix la col·laboració multidisciplinària entre investigadors/es no biomèdics, de l’àmbit de les ciències bàsiques i experimentals, les ciències de la vida, les ciències humanes i socials o d’enginyeria; i investigadors/es de perfil biomèdic.

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies