• Recerca UV
 • 19/09/18

  V Edició del concurs “5U CV STARTUP” (2018) - Resolució amb la relació provisional de sol·licituds admeses i excloses de la fase de selecció interna

  Resolució de 19 de setembre de 2018 del Rectorat de la Universitat de València, per la qual es publica la relació provisional de sol·licituds admeses i excloses de la fase de selecció interna de V edició del concurs «5UCV STARTUP».

  [Llegir més]

 • 18/09/18

  Programa VLC-BIOMED 2017 Subprograma A - Addenda a la Resolució am la relació definitiva d'ajudes atenent a l'entrada en vigor de la nova Llei de Contractes del Sector Públic

  Amb aquesta acció es vol generar sinergies i aflorar aliances entre investigadors/es i professionals d’ambdues entitats, que donen lloc a línies d’investigació amb gran potencial cientificotècnic, i orientar la seua activitat cap a temes innovadors amb atractiu, per obtenir inversió pública i/o privada en l’execució dels projectes plantejats; a fi d’aconseguir que les innovacions resultants de la investigació translacional redunden en benefici dels i de les pacients. Atenent a l'entrada en vigor de la nova Llei de Contractes del Sector Públic es fa necessari modificar la Resolució Definitiva de concessió d’Ajudes del Programa VLC-BIOMED-2017, quedant els seus beneficiaris i imports inalterats.

 • 18/09/18

  Programa VLC-BIOMED 2017 Subprograma B - Addenda a la Resolució amb la relació definitiva d'ajudes atenent a l'entrada en vigor de la nova Llei de Contractes del Sector Públic

  Aquestes ajudes seran destinades finançar projectes col·laboratius de desenvolupament tecnològic en salut, basats en resultats previs ja comprovats, amb clara orientació innovadora i de transferència de coneixement, codirigits per investigadors/es i professionals d'ambdues entitats, en els quals es requereix la col·laboració multidisciplinària entre investigadors/es no biomèdics, de l’àmbit de les ciències bàsiques i experimentals, les ciències de la vida, les ciències humanes i socials o d’enginyeria; i investigadors/es de perfil biomèdic. Atenent a l'entrada en vigor de la nova Llei de Contractes del Sector Públic es fa necessari modificar la Resolució Definitiva de concessió d’Ajudes del Programa VLC-BIOMED-2017, quedant els seus beneficiaris i imports inalterats.

 • Convocatòria d'Ajudes de la Delegació del Govern per al Pla Nacional Sobre Drogues

  13/09/18

  Convocatòria d'ajudes per al desenvolupament de projectes d'investigació sobre addiccions 2018

  La Delegació del Govern per al Pla Nacional sobre Drogues convoca ajudes econòmiques per al desenvolupament de projectes d'investigació sobre addiccions realitzats per entitats públiques o privades sense finalitats de lucre, en règim de concurrència competitiva.

 • 11/09/18

  II edició del programa e2 “Estudiante x Emprendedor” a la Universitat de València

  Programa e2 “Estudiante x Emprendedor” orientat a promoure l'esperit emprenedor i a entrenar a estudiants de qualsevol titulació de la Universitat de València en la creació d'iniciatives de negoci amb el suport d'empresaris a nivell regional. Aquesta iniciativa es desenvolupa en el marc del programa d'emprenedoria Empren +, coordinat pel Vicerectorat d’Investigació i Política Científica, i compta amb la col·laboració de la Facultat d'Economia.

  [Llegir més]

 • 07/09/18

  Estades d’investigació «Becas Iberoamérica. Santander Investigación» (2018) - Relació d’ajudes concedides i denegades

  Resolució de 7 de setembre de 2018 del Rectorat de la Universitat de València, per la qual es publica la relació de les sol·licituds concedides i denegades de la convocatòria d’ajudes per a la realització d’estades d’investigació en centres d’investigació o universitats iberoamericanes en el marc del Programa «Becas Iberoamérica. Santander Investigación».

 • 07/09/18

  Convocatòria d'ajudes a projectes R+D+I de «Generación de Conocimiento» 2018

  Comunicació de 7 de setembre de 2018 relativa a la convocatòria del Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats per a l'any 2018 del procediment de concessió d'ajudes a projectes d’R+D+I «Generación de Conocimiento» del Programa Estatal de Generació de Coneixement i Enfortiment Científic i Tecnològic del Sistema d’R+D+I, Subprograma Estatal de Generació de Coneixement, en el marc del Pla Estatal de Recerca Científica i Tècnica i d'Innovació 2017-2020.

 • 07/09/18

  Convocatòria d'ajudes a projectes R+D+I de «Retos Investigación» 2018

  Comunicació de 7 de setembre de 2018 relativa a la convocatòria del Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats per a l'any 2018 del procediment de concessió d'ajudes a projectes d’R+D+I «Retos Investigación» del Programa Estatal R+D+I Orientada als Reptes de la Societat, en el marc del Pla Estatal d’R+D+i 2017-2020.

 • 07/09/18

  Programa «Valoritza i Transfereix» 2017 - Relació definitiva de sol·licituds concedides i denegades

  Resolució de 7 de setembre de 2018 del Rectorat de la Universitat de València per la qual es publica la relació definitiva de sol·licituds concedides i denegades de la convocatòria d’ajudes per a la realització de projectes de prova de concepte, en el marc del Programa «Valoritza i Transfereix».

 • 07/09/18

  Convocatòria del Programa per a la Promoció de la Investigació Científica, el Desenvolupament Tecnològic i la Innovació a la Comunitat Valenciana 2019

  Comunicació de 7 de setembre de 2018 del Servei d’Investigació i Innovació relativa a la convocatòria 2019 de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport per a la Promoció de la Investigació Científica, el Desenvolupament Tecnològic i la Innovació a la Comunitat Valenciana.

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies