• imatge de la noticia

  17/06/21

  INNOTRANSFER 2021: Transformació Energètica en l'Hàbitat Sostenible

  Esdeveniment Innotransfer sobre Transformació Energètica en l'Hàbitat Sostenible, es durà a terme el pròxim dia 22 de juny de 09:30h a 11:10h.

  [Llegir més]

 • imatge de la noticia

  14/06/21

  Jornades informatives de la Comissió Europea sobre Horitzó Europa 2021-2027.

  La Comissió Europea ha anunciat la primera edició dels infodays d'Horitzó Europa, que tindran lloc en línia del 28 de juny al 9 de juliol de 2021. En aquests esdeveniments la Comissió informarà dels principals instruments i processos de finançament d'Horitzó Europa en 9 temàtiques concretes. Els infodays d'Horitzó Europa estan oberts a la participació sense necessitat de registre previ. Per a obtener més informació i detalls pràctics, visite el lloc web de l'esdeveniment.

  [Llegir més]

 • imatge de la noticia

  07/06/21

  Finançament d'accions especials d'investigació - Convocatòria 2020 i 2021. Relació definitiva de sol·licituds concedides i denegades.

  Amb la finalitat d'afavorir la investigació de qualitat, adequar i millorar els recursos destinats a l'activitat investigadora i potenciar la transferència de coneixement, el Rectorat de la Universitat de València publica la relació definitiva de les sol·licituds concedides i denegades del procediment d’assignació pressupostària per al finançament d'accions especials d’investigació de l’any 2020 i 2021.

 • imatge de la noticia

  07/06/21

  Finançament de despeses de manteniment o substitució d'equipament científic - Relació definitiva de les sol·licituds concedides i denegades Convocatòria 2020 i 2021.

  Amb la finalitat d'afavorir la recerca de qualitat, adequar i millorar els recursos destinats a l'activitat investigadora i potenciar la transferència de coneixement, el Rectorat de la Universitat de València publica la relació definitiva de les sol·licituds concedides i denegades del procediment de distribució d'una partida econòmica del Programa Pressupostari 5 «Promoció de la Recerca i la Tecnologia» que es consigna en el Pressupost de la Universitat de València per als anys 2020 i 2021 per al finançament de despeses de manteniment o substitució d'equipament científic.

 • imatge de la noticia

  04/06/21

  Estades de personal docent i investigador - Convocatòria 2021.

  Amb la finalitat d'afavorir la investigació de qualitat, adequar i millorar els recursos destinats a l'activitat investigadora i potenciar la transferència de coneixement, el Rectorat de la Universitat de València, dins el Programa Propi d'Ajudes a la Investigació, fa públiques les les relacions provisionals de sol·licituds admeses i pendents d’esmena, amb la baremació provisional, i les sol·licituds excloses del procediment per a la distribució pressupostària per al finançament d’estades de personal docent i investigador.

 • imatge de la noticia

  01/06/21

  Estades d'investigadors/es convidats/des - Convocatòria 2021. Relació definitiva de sol·licituds concedides i denegades.

  Resolució de 28 de maig de 2021 del Rectorat de la Universitat de València per la qual es publica la relació definitiva de sol·licituds concedides, denegades i desistides en el procediment de distribució pressupostària per al finançament d’estades d’investigadors/res convidats/des, dins del marc del subprograma «Atracció de Talent» del Vicerectorat d’Investigació.

 • imatge de la noticia

  25/05/21

  Contractes per a la formació de personal investigador de caràcter predoctoral, del Vicerectorat d’Investigació - Convocatòria 2020. Baremació provisional de les sol·licituds admeses a la fase de selecció.

  Resolució de 21 de maig de 2021 del Rectorat de la Universitat de València, per la qual es publica la relació d’ajudes concedides de la convocatòria d’ajudes per a la formació de personal investigador del caràcter predoctoral dins del marc del Subprograma «Atracció de talent» del Vicerectorat d’Investigació.

 • imatge de la noticia

  21/05/21

  Convocatòria d'ajudes, en el marc del Programa VLC-Bioclínic 2021

  Ajudes per a la realització de projectes col·laboratius innovadors entre investigadors de la Universitat de València i l'INCLIVA

 • imatge de la noticia

  29/04/21

  Convocatòria 2021 d'ajudes a Projectes d'R+D+I en línies estratègiques, en col·laboració públic-privada, del Programa Estatal d'R+D+I Orientada als Reptes de la Societat.

  Convocatòria 2021 de l'Agència Estatal d'Investigació, per a la concessió de les ajudes corresponents a Projectes d'R+D+I en línies estratègiques, en col·laboració públic-privada, del Programa Estatal d'R+D+I Orientada als Reptes de la Societat, en el marc del Pla Estatal d'Investigació Científica i Tècnica i d'Innovació 2017-2020.

 • imatge de la noticia

  14/04/21

  Estades d'investigadors/res convidats/dades - Convocatòria 2021. Relació provisional de sol·licituds admeses i pendents d’esmena.

  Amb la finalitat d'afavorir la investigació de qualitat, adequar i millorar els recursos destinats a l'activitat investigadora i potenciar la transferència de coneixement, el Rectorat de la Universitat de València, dins el Programa Propi d'Ajudes a la Investigació i les accions de millora científica contemplades en el marc del subprograma «Atracció de Talent», fa públiques les normes de la convocatòria per a 2021 de concessió d'ajudes per a estades d’investigadors/res convidats/dades.