• Recerca UV
 • 14/01/19

  Estades d'investigadors/res convidats/dades - Convocatòria 2019.

  Amb la finalitat d'afavorir la investigació de qualitat, adequar i millorar els recursos destinats a l'activitat investigadora i potenciar la transferència de coneixement, el Rectorat de la Universitat de València, dins el Programa Propi d'Ajudes a la Investigació i les accions de millora científica contemplades en el marc del subprograma «Atracció de Talent», fa públiques les normes de la convocatòria per a 2019 de concessió d'ajudes per a estades d’investigadors/res convidats/dades.

 • 14/01/19

  Estades de personal docent i investigador - Convocatòria 2019.

  Amb la finalitat d'afavorir la investigació de qualitat, adequar i millorar els recursos destinats a l'activitat investigadora i potenciar la transferència de coneixement, el Rectorat de la Universitat de València, dins el Programa Propi d'Ajudes a la Investigació, fa públiques les normes de la convocatòria per a 2019 de concessió d'ajudes per a estades en altres universitats i centres d'investigació.

 • 11/01/19

  Convocatòria 2018 d'ajudes per a contractes «Juan de la Cierva - formació», «Juan de la Cierva - incorporació» i Personal Tècnic de Suport.

  Comunicació d’11 de gener de 2019 del Vicerectorat d’Investigació relativa a la convocatòria 2018 d’ajudes per a contractes Juan de la Cierva - formació, Juan de la Cierva - incorporació i Personal Tècnic de Suport de l’Agència Estatal d’Investigació.

 • 10/01/19

  Finançament de despeses de manteniment o substitució d'equipament científic. Convocatòria 2018 - Relació definitiva de les sol·licituds concedides i denegades.

  Resolució de 10 de gener de 2019 del Vicerectorat d'Investigació, per la qual es publica la relació definitiva de les sol·licituds concedides i denegades del procediment d’assignació pressupostària per al finançament de despeses de manteniment o substitució d’equipament científic de la Universitat de València.

 • 21/12/18

  II edició del programa e2 “Estudiante x Emprendedor” a la Universitat de València - Elecció del projecte guanyador

  Comunicació del 21 de desembre del Servei d'Investigació i Innovació relativa als premis de l'edició 2018 del Programa e2 «Estudiante x Emprenedor» en la Universitat de València.

  [Llegir més]

 • 12/12/18

  Jornada de col·laboració interdisciplinària en H2020

  Des del Vicerectorat d'Innovació i Transferència de la Universitat de València (UVEG) us convidem a participar en el taller "Col·laboració interdisciplinària en la Universitat de València: una oportunitat en H2020", que tindrà lloc el proper dijous 13 de desembre a les 9.15 h. a la Sala de Juntes del Rectorat.

  [Llegir més]

 • 04/12/18

  Climate KIC i la UVEG: oportunitats en 2019

  Climate-KIC és una comunitat europea de coneixement i innovació que treballa per a accelerar la transició cap a una economia sense emissions de carboni.

  [Llegir més]

 • 26/11/18

  Finançament d'accions especials d'investigació. Convocatòria 2018 - Correcció d’errades de la resolució amb les relacions definitives de les sol·licituds concedides i desestimades.

  Correcció d’errades de la resolució de 22 de novembre de 2018 del Vicerectorat d’Investigació, per la qual es publiquen les relacions definitives de les sol·licituds concedides i desestimades del procediment d’assignació pressupostària per al finançament d’accions especials d’investigació de l’any 2018.

 • 22/11/18

  Finançament d'accions especials d'investigació. Convocatòria 2018 - Relació definitiva de les sol·licituds concedides i desestimades.

  Resolució de 22 de novembre de 2018 del Vicerectorat d'Investigació per la qual es publiquen les relacions definitives de les sol·licituds concedides i desestimades del procediment d’assignació pressupostària per al finançament d'accions especials d'investigació de l'any 2018.

 • 22/11/18

  Contractes per a la formació de personal investigador de caràcter predoctoral “Atracció de Talent” - Convocatòria 2018. Baremació definitiva de sol·licituds admeses en la fase de selecció i relació d’ajudes concedides.

  Resolució de 22 de novembre de 2018 del Rectorat de la Universitat de València, per la qual es publica la baremació definitiva de les sol·licituds admeses a la fase de selecció i la relació d’ajudes concedides de la convocatòria d’ajudes per a la formació de personal investigador del caràcter predoctoral dins del marc del Subprograma «Atracció de talent» del Vicerectorat d’Investigació.

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies