.
.
.
.
.

logo

Fundació Carolina obre la seva convocatòria de beques per al curs 2021-2022 en el marc de les “Beques de Cooperació Espanyola”, que conjumina les beques de Fundació Carolina i les de l'Agència Espanyola de Cooperació Internacional i Desenvolupament (AECID).

Els candidats poden trobar tota la informació referent a les beques en la web www.fundacioncarolina.es, des d'on es tramiten les sol·licituds.

Les beques que ofereix la Fundació Carolina juntament amb la Universitat de València són les següents:

  • Beques de postgrau. Dirigides a la formació de graduades i graduats procedents d'un país membre de la Comunitat Iberoamericana de Nacions, amb capacitat acadèmica o professional avalada per un currículum excel·lent i una trajectòria vital de compromís amb la societat. Romandrà oberta fins al 17 de març a les 9 AM (hora espanyola).

Màster Universitari en Qualitat i Seguretat Alimentària

Màster Universitari en Malalties Parasitàries Tropicals

  • Beques de doctorat i estades curtes postdoctorals. Les beques de doctorat tenen com a objectiu facilitar a docents procedents d'universitats d'Iberoamèrica l'obtenció d'un doctorat en centres acadèmics espanyols. Les beques d'estades curtes postdoctorals estan dirigides a docents de les universitats iberoamericanes en possessió del títol de doctorat i propicien intercanvis acadèmics d'alt nivell entre Espanya i Amèrica Llatina. romandrà oberta fins al 8 d'abril.

Beques de Doctorat