• Cooperació

La Càtedra UNESCO d´Estudis sobre el Desenvolupament es crea vinculada al Patronat Sud-Nord per promoure activitats de cooperació i intercanvi amb institucions de països en desenvolupament i especialment adreçades al foment de la cooperació interuniversitària.

L´objectiu d´aquesta Càtedra és promoure projectes coordinats d´investigació, docència, informació i documentació en tots els àmbits acadèmics i afavorir la col·laboració entre els departaments de la Universitat i d´altres institucions, en particular de les regions dels estats àrabs i d´Amèrica llatina i el Carib.

Curs "AHORA MÉS QUE MAI. LA POLÍTICA EUROPEA DE COOPERACIÓ AL DESENVOLUPAMENT EN ELS TEMPS DE CRISIS", que organitza la Càtedra UNESCO de la Universitat de València i es desenvoluparà els dies 17 a 19 de Julio a Gandia.

 

 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies