• Cooperació

Els Premis Manuel Castillo pretenen estimular la investigació acadèmica i periodística en l’àmbit de la cooperació i el desenvolupament humà. Tenen la finalitat de potenciar i incentivar que els resultats de la recerca, i l'orientació de la seua plasmació escrita o audiovisual, tinguen relació directa amb la cooperació al desenvolupament, tot aportant coneixements, revelant capacitats o denunciant agressions als drets humans i a aquest desenvolupament humà i sostenible.

 

 

IX Edició dels Premis Manuel Castillo 2018

Publicació DOGV

Correcció d’errades de la publicació DOGV

Convocatòria

El termini de presentació de sol.licituds és del 10 de setembre al 10 d'octubre de 2018.

Imprés de sol.licitud (Annex II)

La presentació de candidatures es realitza per correu electrònic en una carpeta comprimida dirigida a:    coop@uv.es

Concessió de la IX Edició dels Premis Manuel Castillo 2018

La Gala de Lliurament dels Premis Manuel Castillo 2018 serà el dimecres 13 de març de 2019 a les 12:00 hores a l'Aula Magna del Centre Cultural La Nau


 

 VIII Edició dels Premis Manuel Castillo

Es poden presentar als premis els treballs realitzats individualment o en colaboració durant l'any 2016, en qualsevol de les llengües oficials de la Comunitat Valenciana o en qualsevol altre idioma.

Convocatòria 

Publicada en DOGV 15/05/2017

Sol·licitud

El termini de presentació de sol.licituds és del 16 de maig al 15 de juny de 2017.

Lloc de presentació de sol.licituds: Registre General de la Universitat de València.

Concessió de la VIII Edició dels Premis Manuel Castillo 2017

La Gala de Lliurament dels Premis Manuel Castillo 2017 serà el dimecres 7 de febrer de 2018 a les 18:00 hores a l'Aula Magna del Centre Cultural La Nau. 

 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies