• imatge de la noticia

  23/06/22

  Acte de lliurament de la dozena edició dels Premis Manuel Castillo 2021

  L´acte de lliurament de la dozena edició dels Premis Manuel Castillo 2021 es va celebrar divendres 17 de juny de 2022, a les 12 hores, en el Saló d’Actes de Rectorat de la Universitat de València. En aquesta dozena edició dels Premis, el Jurat, ha resolt atorgar els següents premis: En la Categoria A.- Monografia universitària de investigació publicada, per l'obra “Populist challenges to EU foreign policy in theSouthern Neighbourhood: an informal and illiberal Europeanisation?” a Adrià Rivera Escartin. En la Categoria B.- per la Tesi Doctoral: “Encuentros y desencuentros entre el Desarrollo Humano y el Desarrollo sostenible” a Andrés Fernando Herrera Herrera En la Categoria C.- Reportatge periodístic emès, pel Podcast “Año 20” a Carmen Ibáñez Espinosa. En la Categoria D. Iniciatives “Lluís Vives” de cooperació al desenvolupament de la Universitat de València: • Premi Manuel Castillo a iniciativa “Luis Vives” de cooperació al desenvolupament a l’ equip de Personal Docent i Investigador a Maria Luz Cardona Prosper i Belén Abarca González • Premi Manuel Castillo a iniciativa “Luis Vives” de cooperació al desenvolupament de Personal d'Administració i Serveis a Salomé Laredo Ortiz • Premi Manuel Castillo a iniciativa “Luis Vives” de cooperació al desenvolupament de Estudiants a Maria Ascensión Olcina Simón

  [Llegir més]

 • niños

  13/01/22

  VI Convocatòria projectes cooperació

  Publicació de la VI Convocatòria de Projectes de Cooperació al Desenvolupament de la Universitat de València. Destinada al personal docent i investigador i el personal d'administració i serveis de la Universitat de València, té com a objectiu impulsar projectes que contribuïsquen a la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible.

 • logo ayuntamiento

  17/12/21

  Beques Doctorat Juan Castelló

  Publicació de la convocatòria de les beques per a estudis de doctorat “Juan Castelló” per al curs 2021-2022. Amb finançament paritari de l'Ajuntament de València i de la Universitat de València, les beques proporcionen una ajuda econòmica als estudiants de països prioritaris de cooperació al desenvolupament per a cursar estudis oficials de doctorat a la Universitat de València.

 • logo

  14/12/21

  Càtedra UNESCO

  Publicació de la convocatòria Càtedra UNESCO d'ajudes per a accions d'Educació per al Desenvolupament, Ciutadania Global i Sensibilització per al curs acadèmic 2021-2022.

 • estudio

  16/11/21

  Borses de viatge

  Publicació de la convocatòria de Borses de viatge del Màster de Cooperació al Desenvolupament per al curs 2021-2022. L'objectiu d'aquestes ajudes és facilitar la mobilitat dels beneficiaris, de manera que puguin realitzar les pràctiques externes en algun dels països prioritaris de cooperació al desenvolupament.

 • imatge de la noticia

  15/11/21

  Lliurament de la XI Edició dels Premis Manuel Castillo 2020

  Ens complau convidar-vos al lliurament dels premis de la XI Edició dels Premis Manuel Castillo 2020, que tindrà lloc dilluns 15 de novembre de 2021, a les 12.00h, al Saló d' Actes del Edifici de Rectorat de la Universitat de València. Per tal de confirmar l’ assitència, preguem ompliu el formulari al següent enllaç: https://ir.uv.es/0ZjjAWl

 • estudiante

  12/11/21

  Beques Refugiats

  Publicació de la concessió de les Beques per a estudiants refugiats del curs 2021-2022, que cobreixen la matrícula per a cursar estudis universitaris oficials grau o màster de la Universitat de València en el curs 2021-2022.

 • imatge de la noticia

  18/10/21

  I Taller Científic Joves Investigadors

  El taller té com a objectiu, socialitzar els resultats investigadors aconseguits en el període, de manera que s'aconseguisca un espai d'intercanvi, actualització i identificació de reptes i perspectives entorn de l'objecte d'estudi de cada becari i la contribució als ODS.

 • estudiantes

  16/07/21

  Beques Luisa Cardona

  Publicació de la convocatòria de Beques Luisa Cardona curs 2021-2022. Beques de matricula d'estudis oficials de màster de la Universitat de València per a estudiants procedents de països prioritaris de cooperació.

 • Convocat el II Premi TFG, TFM i Tesi doctoral de l'eix persones dels ODS

  29/04/21

  Convocat el II Premi TFG, TFM i Tesi doctoral de l'eix persones dels ODS

  Has obtingut el teu títol de grau, màster o doctorat a la Universitat de València en 2020? En aquest 2021? Perquè aquesta informació t'interessa!

  [Llegir més]