• Cooperació
 • KA107

  22/06/18

  Convocatòria Erasmus + KA107 estudiants Universitat de València

  Resolució de 20 d abril de 2018 del Vicerector d'Internacionalització i Cooperació de la Universitat de València per la qual se convoquen 6 beques de mobilitat d'estudiants de la UV a països associats en el marc del programa Erasmus+ KA107, per al curs acadèmic 2018-19.

 • Cartel Programa Agendas Edusionadas

  19/06/18

  Jornada "Agendas Edusionadas"

  El Vicerectorat d’ Ocupació i Prorgames Formatius y el Vicerectorat d’Internacionalització i Cooperació de la Universitat de Valencia junto a la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació de la Generalitat Valenciana, organitzen la jornada: Agendas Edusionadas. L'esdeveniment se celebrarà el divendres 29 de juny en l'Aula Magna de la Facultat de Filosofia i Ciències de l' Educació des de les 9:30h. La jornada comptarà amb un triálog sobre Cooperació,una conferència impartida per D. Federico Major Zaragoza i per la presentació del projecte Territori Willka.

 • estudiantes

  08/06/18

  Beques Luis Vives

  Publicació de la concessió de les Beques Luis Vives del curs 2018-2019.

 • 31/05/18

  Convocatòria AECID projectes cooperació

  S'ha publicat la 2018 Convocatòria de subvencions per a la realització de projectes d'innovació per al desenvolupament de la AECID, i atès que només s'admeten dues sol·licituds per part de la nostra institució, s'obre un termini per sol·licitar la participació en la convocatòria, que finalitza el 13 de juny de 2018.

 • 25/05/18

  I Concurs per a la Campanya de Comunicació sobre els ODS

  La UV, juntament amb la UPV, UJI, UA i UMH, llancen un concurs per a difondre i promoure el coneixement dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). El concurs, finançat per la Generalitat Valenciana, conté 4.950 euros en premis. Termini: fins al 5 de setembre de 2018.

 • Estudiar a la gespa

  22/05/18

  Llistes definitives convocatòria mobilitat Doctorat 2018

  Publicada la resolució d'adjudicació de les beques de mobilitat internacional 2018 per a estudiants de doctorat.

  [Llegir més]

 • estudiantes

  12/04/18

  Beques Luis Vives

  Publicació de la convocatòria de Beques Luis Vives del curs 2018-2019, destinades a estudiants procedents de països prioritaris de cooperació al desenvolupament, que proporcionen tots els mitjans per a assolir la formació avançada especialitzada en estudis de màster sufragant les despeses de tota l'estada.

 • Estudiar en España

  12/03/18

  1ª Fira “Estudiar a Espanya” celebrada a Colòmbia

  La Universitat de València és una de las 25 universitats espanyoles que hi participen en la primera edició de la fira “Estudiar a Espanya” que es celebra a Colòmbia. La fira tindrà lloc en les ciutats de Medellin, Barranquilla i Bogotà els dies 13, 15 i 17 de març, respectivament. Colòmbia és el pais que mès estudiants internacionals a temps complet aporta a la Universitat de València.

  [Llegir més]

 • Curso

  07/03/18

  Curs Objectius de Desenvolupament Sostenible

  Es tracta d'un curs enfocat en sostenibilitat destinat al públic en general per a disposar d'un primer coneixement sobre l'Agenda del Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides per a l'any 2030 (Agenda 2030) , els seus Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i els reptes que ens planteja

 • Valencian International Week

  02/03/18

  1st International Credit Mobility Week

  La Universitat de València organitza aquesta activitat en el marc del programa Erasmus+. Està adreçada a personal de païssos associats del programa Erasmu com Bòsnia, Sèrbia, Armènia, Albania, Sudàfrica, Ucraïna o Tuníssia. Més informació a aquest enllaç

  [Llegir més]

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies