Dona i Desenvolupament

La Cooperació Universitària al Desenvoupament és part essencial del compromís social de la Universitat de València, la labor de la qual per a aconseguir el desenvolupament humà i sostenible del país amb què es coopera està vinculada a la docència i la investigació. Entre els objectius per a aconseguir-ho està l'equitat de gènere i l'enfortiment de les capacitats i autonomia de les dones.

La Universitat de València, amb les Beques Dona i Desenvolupament del Programa de Cooperació 0'7, contribueix a aquest objectiu impartint formació específica de gènere a jóvens de països en desenvolupament. Les Beques Dona i Desenvolupament del Programa de Cooperació 0'7 van destinades a estudiants de països en desenvolupament, per a la realització del Màster oficial de la Universitat de València Gènere i Polítiques d'Igualtat.

 

Convocatòria de Beques Dona i Desenvolupament del curs 2014-2015.

El termini de presentació de sol·licituds és del 27 de maig al 18 de juny de 2014.

 


Convocatòria de Beques Dona i Desenvolupament  del curs 2013-2014.

El termini de presentació de sol·licituds acaba el 29 de juny de 2013.

 


Convocatòria de Beques Dona i Desenvolupament del curs 2012-2013

El termini de presentació de sol·licituds acaba el 7 de juliol de 2012.

 


Convocatòria de Beques Dona i Desenvolupament del curs 2011-2012.

 

 

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies