• alumnes
Certificat de Capacitació per a l'Ensenyament en Llengua Estrangera: Anglès
Competència lingüística + Competència professional
Certificat de nivell B2 de la UV o equivalents  + Itinerari de crèdits de Filologia Anglesa
 + Itinerari de crèdits de Didàctica de la Llengua i la Literatura
 + Itinerari de docència en anglès
 + Itinerari formatiu específic

Itinerari de crèdits de Filologia Anglesa

Requisits 

Tenir aprovats 24 crèdits ECTS vinculats a l’àrea de coneixement de filologia anglesa determinats pel Departament de Filologia Anglesa i Alemanya. Itinerari de crèdits ECTS.

Procediment

Podreu sol·licitar el certificat per correu electrònic mitjançant l’adreça fftic@uv.es o, bé, de manera presencial, a la secretaria de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació, av. de Blasco Ibáñez, 32, planta baixa, 46010 València mitjançant aquesta instància de sol·licitud.      

Més informació: fftic@uv.es

Itinerari de crèdits de Didàctica de la Llengua i la Literatura

Requisits

Tenir aprovats 24 crèdits ECTS vinculats a l’àrea de coneixement de Didàctica de la Llengua i la Literatura determinats pel Departament de Didàctica de la Llengua i la Literatura. Itinerari de crèdits ECTS.

Podreu sol·licitar el certificat per correu electrònic mitjançant l’adreça fac.magisteri@uv.es o, bé, de manera presencial a la secretaria de la Facultat de Magisteri, av. dels Tarongers, 4, planta baixa, 46022 València o a la de l’Extensió de la Facultat de Magisteri al Campus d’Ontinyent, av. del Comte de Torrefiel, 22, 46870 Ontinyent.

Més informació: fac.magisteri@uv.es

Itinerari de docència en anglès

Requisits

 • Cal haver obtingut el títol de grau, llicenciatura, diplomatura, enginyeria o màster oficial en la Universitat de València i haver-hi cursat almenys 80 crèdits amb l’anglès com a llengua vehicular. A més, caldrà acreditar estar en possessió del títol de Màster Universitari en Professor o Professora d'Educació Secundària o equivalent, expedit per la Universitat de València.
  Per tal d'iniciar el procediment, adreceu-vos al Servei de Política Lingüística, carrer del Serpis, 29, Edifici Beatriu Civera, 46022. València
 • Instància de sol·licitud La sol·licitud ha d'anar acompanyada de:
  • Una fotocòpia del DNI
  • Original i còpia del certificat de nivell B2 d'anglès
  • Original i còpia del títol o dipòsit del títol del Màster de Secundària o del CAP de la UV.
 • Més informació: spl@uv.es

Itinerari formatiu específic

Si ja heu superat el programa formatiu, cal demanar la capacitació al Servei de Política Lingüística (carrer del Serpis, 29, Edifici Beatriu Civera, 2a planta, València) emplenant aquesta sol·licitud <http://www.spluv.es/capacitacio/documents/sol_spl.pdf> amb aquest documentació:

- Una fotocòpia del DNI.
- Original i còpia del nivell B2 d'anglès
- Original i còpia del títol de la carrera

Actualment no hi ha prevista cap nova edició d'aquest itinerari formatiu.

 

 

 

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies