• alumnes
Certificat de Capacitació per a l'Ensenyament en Llengua Estrangera: Anglès
Competència lingüística + Competència professional
Certificat de nivell B2 de la UV o equivalents  + Itinerari de crèdits de Filologia Anglesa
 + Itinerari de crèdits de Didàctica de la Llengua i la Literatura
 + Itinerari de docència en anglès
 + Itinerari formatiu específic

Itinerari de crèdits de Filologia Anglesa

Requisits 

Tenir aprovats 24 crèdits ECTS vinculats a l’àrea de coneixement de filologia anglesa determinats pel Departament de Filologia Anglesa i Alemanya. Itinerari de crèdits ECTS.

Procediment

Podreu sol·licitar el certificat per correu electrònic mitjançant l’adreça s.virtual@uv.es o, bé, de manera presencial, a la secretaria de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació, av. de Blasco Ibáñez, 32, planta baixa, 46010 València mitjançant aquesta instància de sol·licitud.      

Més informació: svirtual@uv.es

Itinerari de crèdits de Didàctica de la Llengua i la Literatura

Requisits

Tenir aprovats 24 crèdits ECTS vinculats a l’àrea de coneixement de Didàctica de la Llengua i la Literatura determinats pel Departament de Didàctica de la Llengua i la Literatura. Itinerari de crèdits ECTS.

Podreu sol·licitar el certificat per correu electrònic mitjançant l’adreça fac.magisteri@uv.es o, bé, de manera presencial a la secretaria de la Facultat de Magisteri, av. dels Tarongers, 4, planta baixa, 46022 València o a la de l’Extensió de la Facultat de Magisteri al Campus d’Ontinyent, av. del Comte de Torrefiel, 22, 46870 Ontinyent.

Més informació: fac.magisteri@uv.es

Itinerari de docència en anglès

Requisits

  • Cal haver obtingut el títol de grau, llicenciatura, diplomatura, enginyeria o màster oficial en la Universitat de València i haver-hi cursat almenys 80 crèdits amb l’anglès com a llengua vehicular. A més, caldrà acreditar estar en possessió del títol de Màster Universitari en Professor o Professora d'Educació Secundària o equivalent, expedit per la Universitat de València.
    Per tal d'iniciar el procediment, adreceu-vos al Servei de Política Lingüística, carrer del Serpis, 29, Edifici Beatriu Civera, 46022. València
  • Instància de sol·licitud
  • Més informació: spl@uv.es

Itinerari formatiu específic curs 2017/18 

Oferta formativa: Un grup, en horari de vesprada al llarg del curs acadèmic 2017-2018. La oferta formativa és presencial, i per tant l’assistència a clase obligatoria.

Alumnes per grup: Mímim d’alumnes per a l’activació del mòdul: 20 alumnes. Màxim d’alumnes per grup 35 alumnes.

Calendari d’automatrícula: L’automatrícula es realitza exclusivament per Internet, fent el pagament amb targeta bancària.

Automatrícula: Comença el 22 de setembre de 2017 a les 9.00 hores, fins al dia abans del començament del mòdul, o que es completen les places ofertes.

Ruta d’automatrícula: https://webges.uv.es/uvPortalUVWeb/ --- Matrícula altres estudis i activitats --- Matrícula d’Activitats del Servei d’Extensió Universitària. Accés com a usuari vinculat (per a estudiants matriculats a la Universitat de València) o registre de nous usuaris (per a la resta)

Una vegada dins de de l’automatrícula cal triar als tres descriptors Campus: Blasco Ibàñez; Tipus: Cursos Extensió Universitària; Quadrimestre 1 o 2 (1 per als mòduls 1 i 3) i( 2 per als mòduls 2 i4) i fer clic a la lupa.

Requisits d’accés: Nivell B1 d’anglès de la Universitat de València o equivalent i Títol de grau, llicenciatura, diplomatura o enginyeria o haver cursat i aprovat 100 crèdits d’un d’aquests títols.

Preu dels cursos: Comunitat Universitària 138€ per mòdul; Públic en general 168 € per mòdul.

Avaluació: L'avaluació dels cursos serà contínua i global i es tindrà en compte el progrés. S'inclourà una prova final basada en els continguts i activitats realitzades durant el curs.

Programa formatiu i cursos per a l’obtenció de la competència professional:
Cal cursar 4 mòduls.

  • Mòdul 1: Oral English for Teaching (6 crèdits)
  • Mòdul 2: Written English for Teaching (6 crèdits)
  • Mòdul 3: Instrumental Language and ICT Resources for Integrated Learning (6 crèdits)
  • Mòdul 4: Specialised Language and Terminology (6 crèdits)

Oferta formativa curs 2017/18

Mòdul Calendari Horari Aules
Mòdul 1: Oral English for Teaching (6 crèdits) Del 3 d’octubre fins al 14 de desembre de 2017 Dimarts, i dijous de 15:30 a 18:00 hores

Aula 34 del Aulari I.C/Menedez i Pelayo.

Blasco Ibañez.

 

Mòdul 3: Instrumental Language and ICT Resources for Integrated Learning (6 crèdits) Del 3 d’octubre fins al 14 de desembre de 2017 Dimarts, i dijous de 18.30 a 21.00 hores

Aula d'Informàtica 01.Fac. de Filologia.Blasco Ibañez

 

Mòdul 2: Written English for Teaching (6 crèdits) De 1 de febrer fins al 26 d'abril de 2018 Dimarts i dijous de 16.00 a 18:30 hores

 

Dimarts: Aula 405.Fac.Filologia.Blasco Ibañez

Dijous: Aula 104 Fac.Filologia Blasco Ibañez

 

Mòdul 4: Specialised Language and Terminology (6 crèdits) Del 1 de febrer fins al 26 d'abril de 2018 Dimarts i Dijous de 18:30 a 21:00 hores

Dimarts: Aula 405.Fac.Filologia.Blasco Ibañez

Dijous: Aula 104 Fac.Filologia Blasco Ibañez

Els cursos que s’ofereixen mitjançant el Servei d’Extensió Universitària habiliten per a obtenir la competència professional, prèvia superació de l’avaluació final de cadascun dels mòduls.

Una vegada s’haja superat el programa formatiu, cal demanar el certificat de capacitació al Servei de Política Lingüística (carrer del Serpis, 29, Edifici Beatriu Civera, 2a planta, València) emplenant aquesta sol·licitud, que expedirà els certificats a totes les persones que resulten aptes en els cursos i aporten el certificat de competencia lingüística d’anglès (nivel B2). A més a més, tots aquells que accesdisquen a fer els cursos per la via d’haver superat 100 crèdits no se’ls expedirà el certificat final fins que obtinguen un títol de grau o equivalent.

 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies