• alumnes
Diploma de Mestre de Valencià
Competència lingüística + Competència professional
Certificat de nivell C2 de la UV o equivalents  + Itinerari de crèdits de Filologia Catalana
 + Itinerari de crèdits de Didàctica de la Llengua i la Literatura
 + Itinerari formatiu específic

Itinerari de crèdits de Filologia Catalana

Requisits
Per obtenir el Certificat de Capacitació en aquest itinerari els candidats hauran de complir alguns requisits que varien segons la titulació. Hi ha tota la informació en aquest enllaç.

Procediment

Podreu sol·licitar el diploma per correu electrònic mitjançant l’adreça s.virtual@uv.es o, bé, de manera presencial, a la secretaria de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació, av. de Blasco Ibáñez, 32, planta baixa, 46010 València.

        Més informació: s.virtual@uv.es

Itinerari de crèdits de Didàctica de la Llengua i la Literatura

Requisits

Tenir aprovats 32 crèdits ECTS vinculats a l’àrea de coneixement de Didàctica de la Llengua i la Literatura determinats pel Departament de Didàctica de la Llengua i la Literatura, haver finalitzat els estudis de grau de Mestra/e en Educació Infantil o Mestra/e en Educació Primària i haver abonat els drets d’expedició del títol. Itinerari de crèdits ECTS.  

Procediment

Podreu sol·licitar el certificat per correu electrònic mitjançant l’adreça fac.magisteri@uv.es o, bé, de manera presencial a la secretaria de la Facultat de Magisteri, av. dels Tarongers, 4, planta baixa, 46022 València o a la de l’Extensió de la Facultat de Magisteri al Campus d’Ontinyent, av. del Comte de Torrefiel, 22, 46870 Ontinyent.

Més informació: fac.magisteri@uv.es

 Itinerari formatiu específic curs 2017/18

Gestió: Servei d’Extensió Universitària, Amadeu de Savoia, 4, València, 963983800, extensio@uv.es

Oferta formativa: únicament un grup en horari de vesprada al llarg dels mesos d’octubre a desembre de 2016. La oferta formativa és presencial, i per tant l’assistència a classe obligatòria.

Alumnes per grup: mínim d’alumnes per a l’activació del mòdul: 20 alumnes. Màxim d’alumnes per grup 35 alumnes.

Calendari d’automatrícula: L’automatrícula es realitza exclusivament per Internet, fent el pagament amb targeta bancària.

Automatrícula: Comença el 2 d'octubre de 2017 a les 9.00 hores, fins al dia abans del començament del mòdul, o que es completen les places ofertes.

Ruta d’automatrícula: https://webges.uv.es/portalumne --- Matrícula altres estudis i activitats --- Matrícula d’Activitats del Servei d’Extensió Universitària. Accés com a usuari vinculat (per a estudiants matriculats a la Universitat de València) o registre de nous usuaris (per a la resta)

Una vegada dins de de l’automatrícula cal triar els tres descriptors Campus: Blasco Ibañez; Tipus: Cursos Extensió Universitària; Quadrimestre:1

Documentació que cal aportar: En el cas de convalidacions de qualsevol mòdul: Aportar original i fotocòpia de l’esmentada convalidació.

Requisits d’accés: certificat de nivell B1 (Elemental) de valencià de la Universitat de València o de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià o certificat equivalent. Tenir un títol de Llicenciatura o Grau en Filologia en qualsevol especialitat o Diplomatura o Grau en Magisteri en qualsevol especialitat o haver cursat 100 crèdits d’un d’aquests títols.I a més a més, tenir el Certificat de Capacitació per a l'Ensenyament en Valencià, o estar cursant els mòduls corresponents a l'esmentat certificat.

Preu dels cursos: Comunitat Universitària 23 € per crèdit; Públic en general 28 € per crèdit.

Devolució de taxes: Solament en els casos de malaltia greu o incompatibilitat d’horaris per motius de treball (S’exigirà justificació documentada, en tots els casos). No s’admet la devolució de taxes, en el cas d’error de l’estudiant.

Programa formatiu i cursos per a l’obtenció del Diploma de Mestre de València:
s’han de cursar els mòduls.

  •   Mòdul 5: Expressió oral avançada: l’elocució formal en l’aula (3 crèdits)
  •   Mòdul 6: Expressió escrita avançada: anàlisi i producció de textos acadèmics (3 crèdits)
  •   Mòdul 7: Cultura literària i diversitat lingüística en el context educatiu (2 crèdits)

Mínim d'alumnes per la l'activació del mòdul: 20 alumnes

Horaris

Mòdul Calendari Horari Aules
Mòdul 5: Expressió oral avançada: l'elocució formal en l'aula (3 crèdits) Del 16 d'octubre fins al 8 de novembre de 2017. Tots els dilluns,dimecres i divendres de 15:30 a 18:00 hores. Aula 3L2. Aulari.III.Blasco Ibañez. (C/Menendez Pelayo s/n)
Mòdul 6: Expressió escrita avançada: anàlisi i producció de textos acadèmics (3 crèdits) Del 10 de novembre fins al 1 desembre de 2017. Tots els dilluns,dimecres i divendres de 15:30 a 18:00 hores. Aula 3L2. Aulari III.Blasco Ibañez. (C/Menendez Pelayo s/n)
Mòdul 7: Cultura literària i diversitat lingüística en el context educatiu (2 crèdits) Del 4 de desembre fins al 22 de desembre de 2017. Tots els dilluns,dimecres i divendres de 15:30 a 18:00 hores. Aula 3L2. Aulari III.Blasco Ibañez. (C/Menendez Pelayo s/n)

Una vegada s’haja superat el programa formatiu, cal demanar el Diploma de Mestre de Valencià al Servei de Política Lingüística (carrer del Serpis, 29, Edifici Beatriu Civera, 2a planta, València) emplenant aquesta sol·licitud.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies