La Universitat de València organitza un seminari internacional amb motiu del Dia Mundial de la Mare Terra

La Universitat de València, a través de l'Observatori de Patrimoni Cultural- Aldea Global, organitza dilluns, dia 22 d'abril, un seminari internacional amb motiu del Dia Mundial de la Mare Terra proclamat per l'ONU. Una vintena de ponències d'investigadores i investigadores d'Europa, Àsia, Amèrica i Oceania podran seguir-se -majoritàriament en línia- i en les Aules Seminari del Centre Cultural La Nau.

19 de april de 2024

Expo 'Arxiu ecologista. Memòria i cultura visual de l'ecologisme a València des dels anys 70'.
Expo 'Arxiu ecologista. Memòria i cultura visual de l'ecologisme a València des dels anys 70'.

Les ponències abordaran, entre altres qüestions, la importància de la preservació de la terra, les singularitats de la població indígena, la conservació de la biodiversitat a través del manteniment de les pràctiques i patrimoni cultural o els rituals de les diverses societats al voltant del món.

El seminari s'inaugurarà a les 9.30 hores i la primera ponència serà protagonitzada per un equip local de l'Índia de la Fundació Vicente Ferrer. La majoria de les sessions podran seguir-se en línia a través de l'enllaç. La jornada conclourà amb una visita a l'exposició 'Arxiu ecologista. Memòria i cultura visual de l'ecologisme a València des dels anys 70', que pot visitar-se en La Nau de la Universitat de València fins al pròxim 9 de juny i que reivindica la lluita ecologista des de la dècada dels 70 fins als nostres dies amb material inèdit sobre la història del moviment ecologista valencià.

Programa del seminari a través d'aquest enllaç.

Other News