La UV es proclama campiona d'Espanya d'handbol masculí

El conjunt masculí de la Universitat de València es va fer amb la medalla d'or en els Campionats universitaris que s'han celebrat a Múrcia (UCAM) els dies 3,4 i 5 de maig.

9 de de maig de 2022

Els 16 millors equips universitaris d’handbol de tota Espanya es van donar cita als complexes esportius de San Javier, Los Alcázares i Torre Pacheco (Múrcia), on van lluitar per les medalles al llarg de tres intensos dies.

La competició es va dividir en una fase de grups amb 4 universitats en cadascun. En el quadre masculí, la Universitat de València va ser líder del seu grup, ja que va véncer a les Universitats de Granada, Barcelona i Extremadura. En les semifinals la UV va guanyar 21-18 a la selecció universitària de Castella-la Manxa. El conjunt masculí d'handbol de la Universitat de València va arribar invicte a la gran final, que va disputar contra Màlaga, i es va alçar amb la victòria amb un resultat de 31-25.

En la competició femenina les xiques de la UV van lluitar en la fase de grup i van guanyar a Lleida (23-11) i a Navarra (16-13), però no van poder fer-se amb el primer lloc en perdre contra la universitat organitzadora del campionat, laUCAM -Universitat Catòlica San Antonio de Murcia-, amb un marcador de 8-16.

Altres Notícies