Universitat de ValènciaUVsocietat,UVsocietat Logo del portal

Segon curs

Professorat d'Unisocietat, Segon curs
  Laura M. Eliodoro Furio
Llicenciada en Filologia Hispànica per la Universitat de València, dins la qual ha obtingut també el Diploma d'Estudis Avançats (DEA). Va formar part dels projectes d'investigació sobre el processament del llenguatge natural SisHiTra i Itefte, a la Universitat Politècnica de València, com a becària i com a investigadora. Així mateix, va ser membre del grup d'investigació Pattern Recognition and Human Language Technology (PRHLT) a la mateixa universitat. Ha treballat en l'ensenyament d'idiomes per a adults a la Fundació Ausiàs March i com a professora en Escoles Oficials d'Idiomes. Alhora, ha impartit docència a la Universitat Politècnica de València i, en l'actualitat, a la Universitat de València. També es dedica a la formació de formadors, a la tecnologia educativa i a la traducció.
  David Giménez Folqués
És doctor en Filologia Hispànica i Màster en Estudis Hispànics Avançats. És professor en el Departament de Filologia Espanyola en la Universitat de València. Ha participat en els projectes de recerca “Norma i ús de l'espanyol per als professionals dels mitjans de comunicació”, i “COMETVAL (Corpus multilingüe en turisme de la Universitat de València)”. Ha participat des del 2005 en els cursos d'immersió lingüística en E/LE (espanyol com a llengua estrangera) de la Universitat de València i actualment és membre del tribunal DELE (Diploma d'Espanyol com a Llengua Estrangera) d'aquesta Universitat. Les seues publicacions giren entorn de dues línies de recerca principals: els préstecs i la seua adaptació a la llengua espanyola, d'una banda, i a la recerca sobre l'E/LE, de l'altra.
Alejandro Pérez Cueva Alejandro Pérez Cueva
És catedràtic en el Departament de Geografia de la Universitat de València. És doctor en geografia des de l'any 1985, amb una tesi titulada "Geomorfología del Sector Ibérico Valenciano (entre los ríos Mijares y Turia)". Des d'aleshores ha treballat en una gran quantitat de projectes d'investigació enfocats en les seues tres línies d'investigació principals: la climatologia, la interpretació del medi físic i la hidrogeologia de regadius històrics. Molt compromés amb el territori i la geografia dels sectors ibèrics de València i de Terol, atresora un gran nombre de publicacions científiques entre articles, revisions, obres col·lectives i llibres propis entre els quals destaquem "Geología para una Nueva Cultura de la Tierra", "Fuerte impacto de las canteras de losa ornamental en el maestrazgo turolense y la Sierra de Gúdar", "Manual de geografia física" o el "Atlas climático de la Comunidad Valenciana". Com a docent imparteix les assignatures de Climatologia, Geografia, Geografia general, i Medi físic, a la facultat de Geografia i Història de la Universitat de València.
Emilio Barba Campos Emilio Barba Campos
És Doctor en Ciències Biològiques i Màster en Gestió Mediambiental i en Estudis d'Avaluació d'Impacte Ambiental. Actualment desenvolupa la seua recerca en l'Institut Cavanilles de Biodiversitat i Biologia Evolutiva de la Universitat de València. Les seues línies de recerca se centren en l'ecologia del comportament i ecologia de poblacions d'aus, havent publicat més de mig centenar d'articles científics, i participat i dirigit diversos projectes de recerca. També treballa en aspectes aplicats, havent dirigit estudis de flora i fauna, avaluacions d'impacte ambiental, treballs de gestió d'espècies amenaçades, etc. amb empreses o administracions (Acciona, OHL, Vielca, Conselleria de Medi ambient). És membre del comitè editorial de diverses revistes científiques, assessor de diferents agències de recerca, i membre del Comitè Científic de la Societat Espanyola d'Ornitologia. En l'àmbit docent, és Professor Titular d'Ecologia de la Unitat Docent d'Ecologia, i imparteix la seua docència en el grau de "Ciències Ambientals" i en el Màster "Biodiversitat: Conservació i Evolució". Ha sigut membre de Claustre de la Universitat de València, de Junta de la Facultat de Ciències Biològiques i actualment del Consell de l'Institut Cavanilles.
  Raquel Ortells Bañeres
És professora ajudant doctora al departament de microbiologia i ecologia de la Universitat de València. És doctora en Biologia per la Universitat de València amb la tesi "Diversidad genética y ecológica en especies crípticas de rotíferos: patrones y processos". Està especialitzada en les línies de biologia evolutiva i cicles vitals, i limnologia de la restauració. Podem destacar alguns treballs publicats com "La complexitat de l'evolució" o "La restauración de sistemas acuáticos continentales y su interés para la conservación: el ejemplo de las malladas en el Parque Natural de l'Albufera (Valencia)". Com a docent imparteix classe als graus de biologia, química, ciències ambientals i al màster en biodiversitat: conservació i evolució de la Universitat de València.
  Fernando Soler Álvarez
És professor titular al departament de Filosofia de la facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació de la Universitat de València. Doctor amb una tesi titulada "Acotaciones a la historia de la estética en la España franquista: la revista de ideas estéticas (1943-1979). Un estudio bibliométrico". Està especialitzat en filosofia política. Entre les seues publicacions podem destacar "Lukács: estética y poética", "El arte sociológico y la muerte de la Historia del Arte", y "Lecturas de la obra de Kafka". Com a docent imparteix classe a la llicenciatura d'humanitats i als graus de comunicació audiovisual i història de la Universitat de València.