Universitat de ValènciaUVsociety,UVsociety Logo del portal

Current Institutional Exhibitions

La mostra pictòrica inspirada en la riquesa botànica de la Ribera, de l'artista plàstic i professor de Botànica a la Universitat de València Gerardo Stübing, es presenta en la Casa de la Cultura de l’Alcúdia el dijous 23 de setembre, a les 18:30 hores.
Esta mostra pretén reflectir la importància que va adquirir el cultiu de la morera en el món rural valencià en el període comprés entre els segles XV i XX, així com l'extraordinari desenvolupament que va experimentar la producció de teixits de seda a la ciutat de València, culminant en el període d'esplendor que es va produir en el segle XVIII.
Esta mostra pretén acostar als ciutadans i ciutadanes al coneixement sobre plantes amb usos artesanals o industrials actuals que creixen en el nostre territori com a autòctones, naturalitzades o cultivades i amb un arrelament cultural intens a la Comunitat Valenciana.
A través de 30 panells expositius elaborats per una vintena d'investigadors de la Facultat de Geografia i Història, la Universitat de València ha volgut sumar-se a la commemoració i revisió de la Germania Valenciana (1519-1522).