Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Llíria
Aquesta mostra té com a objectiu acostar als ciutadans i ciutadanes una mostra de l’amplitud i riquesa del patrimoni cultural, artístic, sociològic, paisatgístic, històric... del qual gaudeix la societat valenciana. En la seua elaboració hi han participat una trentena d’especialistes de diferents disciplines de la Universitat de València.
Aquesta mostra té com a objectiu acostar als ciutadans i ciutadanes el patrimoni festiu del qual gaudeix la societat valenciana. A través dels 34 plafons que la componen, el lector coneixerà el ric ventall de manifestacions festives que compartim els valencians i valencianes.
Es tracta d’una mostra desenvolupada en 17 plafons que fa una recopilació del patrimoni històric, documental, bèl·lic i de memòria oral al territori valencià com a conseqüència de la Guerra Civil, entre els anys 1936 i 1939.
Esta mostra té per objecte acostar als ciutadans i ciutadanes les funcions i activitats que, tant des de la Universitat de València com des de la Policia Local, es realitzen amb la finalitat de millorar les condicions de vida de la ciutat.
Aquesta mostra sorgeix de la col·laboració entre l’Agència Valenciana del Turisme i la Universitat de València. Els 20 panells que la componen aborden una gran varietat de temes. Des de la gestió del paisatge i el seu ús, l'estratègia turística territorial de la Comunitat Valenciana o la relació entre paisatge i turisme fins a la tipologia dels paisatges.
 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies