Vaig estudiar Física i em vaig doctorar per la Universitat de València. He fet llargues estades a l’Instituto de Astrofísica de Canarias a La Laguna (Tenerife) i al Kiepenheuer Institut für Sonnenphysik (Institut Kiepenheuer de Física Solar) a Freiburg (Alemanya). He estat professor d’astronomia i informàtica a la Universitat de València en el departament d’Astronomia i Astrofísica. Actualment sóc tècnic superior d'astronomia i estic al càrrec de l’Aula d’Astronomia de la Universitat de València, un laboratori dedicat a la docència i divulgació d'aquesta ciència i per a la qual cosa disposa de diversos telescopis i d’instrumentació diversa.
Com a tècnic m’encarregue sobretot de les activitats de l’Aula d’Astronomia com són tindre cura de la instrumentació (telescopis, càmeres, etc.), de les pràctiques dels estudiants de la titulació de Física, de preparar les seues observacions. També m’encarregue de la vessant divulgativa del departament i organitze les visites externes dels estudiants de secundària en els diversos programes de visita com són la Setmana de la Ciència, programa Conéixer la Universitat, visites programades o la Nit de divendres, nit d’estels, dedicada a tota la família.
També forme part d’un petit grup de treball per a l’estudi de la contaminació lumínica en els parcs naturals valencians. Aquest grup es dedica a fer mapes de contaminació lumínica i a denunciar públicament els excessos de l’enllumenat públic que ens ha furtat les estrelles i és molt nociu per a la fauna nocturna, sobretot per als insectes i també per a la salut humana. Fem regularment activitats de conscienciació entre la població. Sóc president de Cel Fosc, associació contra la contaminació lumínica.