• .
Imatge tesi Leonardos

Defensa tesi doctoral

22/06/17

Exposicions Tesis. El proper dimecres dia 28 de juny, a les 16:00 h, a la Sala de Seminaris (SS6) de l'edifici d’Instituts d’Investigació de Paterna, tindrà lloc la lectura de la Tesi Doctoral realitzada per Leonardos Gkouvelis, sota la direcció del doctor Juan B. Fabregat, Catedràtic d'este departament.

[Llegir més]

  Imatge conferència M. Reichert

  Nucleosynthesis and the accuracy of reduced nuclear reaction networks for hydrodynamical simulations

  13/06/17

  Conferències al DAA. Xarrada a càrrec de Moritz Reichert, de la Technische Universität Darmstadt (Alemanya). Lloc: Seminari del Departament d'Astronomia i Astrofísica, 4a planta de l'Edifici d'Investigació, a Burjassot. Dia: dijous 15 de juny de 2017. Hora: 12:00.

  [Llegir més]

   Imatge novetat 3a detecció ones gravitatòries

   Tercera detecció d’ones gravitatòries emeses per un altre sistema binari de forats negres

   02/06/17

   L’Observatori d’Ones Gravitatòries per Interferometria Làser (LIGO) ha fet la tercera detecció d’ones gravitatòries, ondulacions en l’espai-temps. Com va ocórrer amb les dues primeres deteccions, les ones es van generar en fusionar-se dos forats negres per a formar un forat negre més gran. El nou forat negre té una massa d’unes 49 vegades la del Sol.

   [Llegir més]

    Imatge conferència Michael Gabler

    The infancy of supernova remnants: evolving a supernova into its remant in 3D

    25/05/17

    Conferències al DAA. Xarrada a càrrec de Michael Gabler, del Max Planck Institut für Astrophysik, Garching (Alemanya). Lloc: Seminari del Departament d'Astronomia i Astrofísica, 4a planta de l'Edifici d'Investigació, a Burjassot. Dia: diijous 1 de juny de 2017. Hora: 12:00.

    [Llegir més]

     Imatge conferència Alexei Mate

     Magnetar Magnetospheres

     16/05/17

     Conferències al DAA. Xarrada a càrrec d'Alexei Maté, de la Technische Universität München (Alemanya). Lloc: Seminari del Departament d'Astronomia i Astrofísica, 4a planta de l'Edifici d'Investigació, a Burjassot. Dia: dimarts 30 de maig de 2017. Hora: 12:00.

     [Llegir més]

      Imatge Novetat Portes Obertes

      Jornada de portes obertes DAA 2017

      30/03/17

      El Departament d'Astronomia i Astrofísica celebra la segona edició de la Jornada de portes obertes dirigida als estudiants de grau i màster de física, el proper dijous 6 d'abril.

      [Llegir més]

       Imatge conferència V. Quilis a la CAC

       L'univers dins d'un ordinador

       02/03/17

       Cicle "Astronomia en la Ciutat de les Arts i les Ciències". Conferència "L'univers dins d'un ordinador" a càrrec de l'astrofísic de la Universitat de València, Vicent Quilis. De lliure accés, prèvia inscripció, se celebrarà el dijous, 2 de març en l'Auditori Santiago Grisolía del Museu de les Ciències a partir de les 19:30 hores.

       [Llegir més]

        Imatge instal·lacions Virgo

        Inauguració de l’Advanced Virgo, el projecte internacional d’observació de les ones gravitatòries amb participació de la Universitat de València

        20/02/17

        Advanced Virgo, el projecte internacional d'observació de les ones gravitatòries en el qual participen experts de la Universitat de València, s’inaugura hui dilluns a Pisa. Advanced Virgo augmentarà la sensibilitat de la detecció i permetrà l'exploració d'un volum de l'univers 1000 vegades major.

        [Llegir més]

         Imatge conferència Carlos Herdeiro

         Kerr black holes with bosonic hair: theory and phenomenology

         30/01/17

         Conferències al DAA. Xarrada a càrrec de l'investigador Carlos Herdeiro, del Dep. de Física de la Universitat de Aveiro, Portugal. Lloc: Seminari del Departament d'Astronomia i Astrofísica, 4a planta de l'Edifici d'Investigació, a Burjassot. Dia: dijous 2 de febrer de 2017. Hora: 12:00.

         [Llegir més]

           
           
          Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies