• .
Imatge conferència Alexei Mate

Magnetar Magnetospheres

16/05/17

Conferències al DAA. Xarrada a càrrec d'Alexei Maté, de la Technische Universität München (Alemanya). Lloc: Seminari del Departament d'Astronomia i Astrofísica, 4a planta de l'Edifici d'Investigació, a Burjassot. Dia: dimarts 30 de maig de 2017. Hora: 12:00.

[Llegir més]

  Imatge Novetat Portes Obertes

  Jornada de portes obertes DAA 2017

  30/03/17

  El Departament d'Astronomia i Astrofísica celebra la segona edició de la Jornada de portes obertes dirigida als estudiants de grau i màster de física, el proper dijous 6 d'abril.

  [Llegir més]

   Imatge conferència V. Quilis a la CAC

   L'univers dins d'un ordinador

   02/03/17

   Cicle "Astronomia en la Ciutat de les Arts i les Ciències". Conferència "L'univers dins d'un ordinador" a càrrec de l'astrofísic de la Universitat de València, Vicent Quilis. De lliure accés, prèvia inscripció, se celebrarà el dijous, 2 de març en l'Auditori Santiago Grisolía del Museu de les Ciències a partir de les 19:30 hores.

   [Llegir més]

    Imatge instal·lacions Virgo

    Inauguració de l’Advanced Virgo, el projecte internacional d’observació de les ones gravitatòries amb participació de la Universitat de València

    20/02/17

    Advanced Virgo, el projecte internacional d'observació de les ones gravitatòries en el qual participen experts de la Universitat de València, s’inaugura hui dilluns a Pisa. Advanced Virgo augmentarà la sensibilitat de la detecció i permetrà l'exploració d'un volum de l'univers 1000 vegades major.

    [Llegir més]

     Imatge conferència Carlos Herdeiro

     Kerr black holes with bosonic hair: theory and phenomenology

     30/01/17

     Conferències al DAA. Xarrada a càrrec de l'investigador Carlos Herdeiro, del Dep. de Física de la Universitat de Aveiro, Portugal. Lloc: Seminari del Departament d'Astronomia i Astrofísica, 4a planta de l'Edifici d'Investigació, a Burjassot. Dia: dijous 2 de febrer de 2017. Hora: 12:00.

     [Llegir més]

      Imatge novetat Forat Negre

      Investigadors de la universitat estudien la lent gravitatòria de la Creu d'Einstein en l'infrarroig mitjà usant el Gran Telescopi Canaries

      25/01/17

      Un equip internacional liderat per investigadors de la Universitat de València ha aconseguit determinar les característiques i estructura del disc de matèria situat al voltant del forat negre del quàsar de la Creu d’Einstein (un objecte llunyà en l’univers de gran lluminositat). L’estimació, basada en observacions amb el telescopi òptic/infraroig més gran del món, el Gran Telescopi Canàries, confirma altres mesuraments sobre la grandària, temperatura i llum emesa per aquests cossos situats a milers de milions d’anys llum.

      [Llegir més]

       Imatge convocatòria ajudes iniciació investigació

       Convocatòria ajudes iniciació investigació DAA (publicat DOGV 8-9-16)

       10/01/17

       RESOLUCIÓ CONCESSIÓ La degana de la Facultat de Física fa pública la concessió de les ajudes per a la iniciació a la investigació en astronomia i astrofísica per a l'alumnat de l'últim curs del grau de Física i una ajuda per a l'alumnat del Màster en Física Avançada, itinerari d'astrofísica.

       [Llegir més]

        Imatge conferència Álvaro Labiano

        Star formation efficiencies of radio galaxies

        19/12/16

        Conferències al DAA. Xarrada a càrrec d' Álvaro Labiano, investigador del Centro de Astrobiologia (INTA-CSIC, Madrid). Lloc: Seminari del Departament d'Astronomia i Astrofísica, 4a planta de l'Edifici d'Investigació, a Burjassot. Dia: dimarts 20 de desembre de 2016. Hora: 15:00.

        [Llegir més]

         Imatge lectura tesi Héctor Vives

         Defensa Tesi Doctoral

         16/12/16

         Exposicions Tesis. Avuí, dia 16 de desembre, divendres, a les 11:30 h, al Saló d'Actes de la Biblioteca de Ciències Eduard Bosca, Burjassot, tindrà lloc la lectura de la Tesi Doctoral realitzada per Héctor Vives, sota la direcció del doctor José Antonio Muñoz Lozano, professor titular d'este departament.

         [Llegir més]

          
          
         Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies