Imatge tesis Lluís Hurtado

Defensa Tesi Doctoral

22/06/16

Exposicions Tesis. El proper dia 23 de juny, dijous, a les 12 h, en el Seminiari de l' IFIC, tindrà lloc la lectura de la Tesi Doctoral realitzada per Lluís Hurtado Gil, sota la direcció dels doctors Vicent Martínez García i Pablo Arnalte Mur, membres d'este departament.

[Llegir més]

Imatge novetat nova detecció ones gravitatòries

Nova detecció d'ones gravitatòries

17/06/16

GW151226: detectada una segona font de radiació gravitatòria El projecte LIGO ha anunciat la detecció de GW151226, el segon flaix confirmat de radiació gravitatòria.

[Llegir més]

Imatge roda premsa LIGO

Avuí primera roda de premsa des de l'històric anunci de la detecció de les ones gravitatòries

15/06/16

Els científics de LIGO i Virgo parlen avui dimecres 15 de la recerca d'ones gravitatòries al congrés de la AAS. Els col·laboradors internacionals comentaran la recerca actual a la primera roda de premsa des de la històrica observació d'ones gravitatòries. Els científics de la Col·laboració Científica LIGO (LSC) i els de la col·laboració Virgo explicaran la seua recerca més recent en l'esforç per detectar ones gravitatòries, en la 228a reunió de la Societat Astronòmica Americana (AAS) que s'està fent aquesta setmana a San Diego, Califòrnia. La roda de premsa està prevista a les 19:15, hora local.

[Llegir més]

Imatge tesi Rebecca Azulay

Defensa Tesi doctoral

08/06/16

Exposicions Tesis. El proper dia 15 de juny, dimecres, a les 11:30 h, en el Saló de Graus de la Facultat de Matemàtiques, tindrà lloc la lectura de la Tesi Doctoral realitzada per Rebecca Azulay Romero, sota la direcció del doctor José Carlos Guirado Puerta, membre d'este departament

[Llegir més]

Imatge conferència Yuri Kovalev

Space VLB interferometer RadioAstron: status and results

06/06/16

Conferències al DAA. Xarrada a càrrec de l'investigador Yuri Kovalev, del Lebedev Physical Institute, Astro Space Center, Moscou. Lloc: Seminari del Departament d'Astronomia i Astrofísica, 4a planta de l'Edifici d'Investigació, a Burjassot. Dia: dimarts 7 de juny de 2016. Hora: 11:00.

[Llegir més]

Imatge portada conferència Nicolás Sanchis

Explosion and final state of the charged black hole bomb

19/04/16

Conferències al DAA. Xarrada a càrrec de l'investigador predoctoral Nicolás Sanchis Gual, del Departament d'Astronomia i Astrofísica (UVEG). Lloc: Seminari del Departament d'Astronomia i Astrofísica, 4a planta de l'Edifici d'Investigació, a Burjassot. Dia: dijous 21 d'abril de 2016. Hora: 12:00.

[Llegir més]

Imatge conferència Toni Font a la Fundació Cañada Blach

Ones gravitatòries. Què són i com s'han detectat?

18/04/16

Conferències a la Fundació Cañada Blanch. Xarrada a càrrec de José Antonio Font Roda, professor del Departament d'Astronomia i Astrofísca, Lloc: Seu de la Fundació Cañada Blanch , C/Jorge Juan 4, a València. Dia: dimecres 20 d'abril de 2016. Hora:19:00.

[Llegir més]

  Imatge conferència T. Rembiasz

  MHD instabilities in supernovae

  08/03/16

  Conferències al DAA. Xarrada a càrrec de l'investigador Tomasz Rembiasz, del Departament d'Astronomia i Astrofísica (UVEG). Lloc: Seminari del Departament d'Astronomia i Astrofísica, 4a planta de l'Edifici d'Investigació, a Burjassot. Dia: divendres 11 de març de 2016. Hora: 10:00.

  [Llegir més]

  Imatge conferència JA. Font

  La detecció d'ones gravitatòries

  03/03/16

  Conferències a la Facultat de Física. Xarrada a càrrec de José Antonio Font Roda, professor del Departament d'Astronomia i Astrofísca, Lloc: Saló d'Actes de la Biblioteca de Ciències "Eduard Boscà", a Burjassot. Dia: dijous 3 de març de 2016. Hora: 12:30.

  [Llegir més]

   
   
  Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord