• .
 
Imatge Ecos del Cosmos 27-03-15:  Les llums del nord

30/03/15

Ecos del Cosmos 27-03-15: Les llums del nord

Hui parlem sobre les aurores, com es generen, escoltem els mites dels inuits i sentim com sonen. En la secció de les aplicacions tecnològiques de l’espai, I a mi què, parlem de tècniques espacials aplicades als perfums. I, a més, les nostres seccions habituals Actualitat Astronòmica, El cel a simple vista que ens conta que veurem al cel durant el mes d’abril i el nostre Astroconcurs.

Imatge conferència Key Kotake

25/03/15

Multi-D Core-Collapse Supernova Models: where we are and where we are going?

Conferències al DAA. Xarrada a càrrec de l'investigador Key Kotake del Department of Applied Physics, de la Fukuoka University. Lloc: Seminari del Departament d'Astronomia i Astrofísica, 4a planta de l'Edifici d'Investigació, a Burjassot. Dia: dimecres 25 de març. Hora: 12:00.

[Llegir més]

Imatge Ecos del Cosmos 13-03-15 Eclipsi parcial del Sol

13/03/15

Tot esperant l’eclipsi

Hui parlem sobre el proper eclipsi de sol del 20 de març de 2015. Entrevistem JoanMa Bullón, caçador d’eclipsis al voltant del món. En la nostra secció En aquell temps, parlem d’eclipsis històrics, com els que veieren els medes en el segle VI aC o el que observà el nostre rei Jaume I. En la secció dedicada a la recerca espacial, I a mi què, l’estudi de l’Alzheimer a l’Estació Espacial Internacional. I, a més, les nostres seccions habituals Actualitat Astronòmica i el nostre Astroconcurs.

Imatge conferència Valentí Bosch

13/03/15

Coupling Non-thermal radiation to hydrodynamics

Conferències al DAA. Xarrada a càrrec de l'investigador Valentí Bosch Ramon,del Departament d'Astronomia i Meteorologia, Universitat de Barcelona. Lloc: Seminari del Departament d'Astronomia i Astrofísica, 4a planta de l'Edifici d'Investigació, a Burjassot. Dia: dilluns 23 de març. Hora: 12:00.

[Llegir més]

Imatge novetat preinscripció màster 2015-º6

09/03/15

Oberta la preinscripció als màsters oficials de la Universitat de València

La Universitat de València obri aquest dilluns, dia 9 de març, el termini de preinscripció per als màsters oficials del curs 2015-2016. Tindrà dues fases, una primera que finalitzarà el 15 de juny, i una altra que comprén des del dia 16 de juny fins el dia 2 de setembre. La Universitat oferta un total de 108 màsters oficials.

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord