Imatge conferència José Carlos Del Toro

Inversión de la ecuación de transporte radiativo

14/10/16

Conferències al DAA. Xarrada a càrrec de José Carlos Del Toro Iniesta , investigador del Solar Physics Group, Instituto de Astrofísica de Andalucía (IAA-CSIC). Lloc: Seminari del Departament d'Astronomia i Astrofísica, 4a planta de l'Edifici d'Investigació, a Burjassot. Dia: dimecres 19 d'octubre de 2016. Hora: 12:00.

[Llegir més]

  Imatge de Nicolás Sanchis i Carlos Herdeiro

  Artícle aparegut al diari portugués "Observador"

  13/10/16

  Ens fem resò de la notícia publicada al diari portugués Observador, titolada "Fins i tot als forats negres els poden créixer "pèl". El 1973, John Wheeler va dir que "els forats negres no tenen pèl", el que significa que són molt fàcils de caracteritzar. Però ara, un grup d'investigadors, del que forma part Nicolás Sanchis, doctorand del departament d'Astronomia i Astrofísica, diu que pot ser no siga ben bé així.

  Imatge conferència D. Vernieri

  Black holes in Hořava gravity

  19/09/16

  Conferències al DAA. Xarrada a càrrec de l'investigador Daniele Vernieri , investigador de l' Institut d'Astrophysique de Paris. Lloc: Seminari del Departament d'Astronomia i Astrofísica, 4a planta de l'Edifici d'Investigació, a Burjassot. Dia: dijous 29 de setembre de 2016. Hora: 12:00.

  [Llegir més]

   Imatge novetat ubicació galàxia

   Astrònoms de la Universitat ubiquen el centre d’una galàxia activa propera a la Via Làctia

   16/09/16

   Un equip internacional d'astrònoms amb participació de la Universitat de València acaba de situar la posició d'un forat negre supermassiu en NGC 1052, trobant així el centre d’activitat d'aquesta galàxia el·líptica geganta propera a la Via Làctia. L'estudi, que apareix avui en la revista ‘Astronomy & Astrophysics’, determina a més la importància, per a l'evolució de les galàxies, dels camps magnètics propers al forat negre.

   [Llegir més]

    Imatge convocatòria ajudes iniciació investigació

    Convocatòria ajudes iniciació investigació DAA (publicat DOGV 8-9-16)

    12/09/16

    La degana de la Facultat de Física convoca concurs per a concedir dues ajudes per a la iniciació a la investigació en astronomia i astrofísica per a l'alumnat de l'últim curs del grau de Física i una ajuda per a l'alumnat del Màster en Física Avançada, itinerari d'astrofísica.

    [Llegir més]

     Imatge Arquitectura Cosmica IV

     Cicle conferències Arquitectura Còsmica IV

     12/09/16

     Lloc: Fundación Valenciana de Estudios Avanzados. Dates: 22 i 29 de setembre; 6, 20, i 27 d'octubre de 2016 a les 19:00 hores. Crèdits: 1 Crèdit de lliure elecció amb assistència a totes les conferències. Inscripció: info@fvea.es

     [Llegir més]

      Imatge novetat de Jocelyn Bell

      Entrevista de Mètode a Jocelyn Bell

      07/07/16

      Jocelyn Bell és coneguda com la descobridora del primer senyal d’un púlsar, però també com una de les protagonistes d’un injust episodi en la història dels premis Nobel.

      Defensa Tesi Doctoral

      06/07/16

      Exposicions Tesis. El proper dia 21de juliol, dijous, a les 11:30 h, al Saló de Graus de la Facultat de Matemàtiques, tindrà lloc la lectura de la Tesi Doctoral realitzada per Vassilios Mewes, sota la direcció dels doctors José Antonio Font Roda i Pedro Jesús Montero Muriel, membres d'este departament i del Max Planck Institut respectivament.

      [Llegir més]

      Imatge instal·lacions Virgo a Pisa, Itàlia

      La Universitat de València s'uneix a la Col·laboració VIRGO per a la detecció d'ones gravitatòries.

      30/06/16

      Investigadors del Departament d'Astronomia i Astrofísica i del Departament de Matemàtiques de la Universitat de València (UV), coordinats pel Dr. José Antonio Font, són l'únic grup nacional membre de la Col·laboració Científica VIRGO des de l'1 de juliol de 2016. La instal·lació VIRGO, situada prop de Pisa (Itàlia), constitueix el major detector europeu d'ones gravitatòries per interferometria làser.

      [Llegir més]

        
        
       Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies