Imatge conferència Yuri Kovalev

Space VLB interferometer RadioAstron: status and results

26/05/16

Conferències al DAA. Xarrada a càrrec de l'investigador Yuri Kovalev, del Lebedev Physical Institute, Astro Space Center, Moscou. Lloc: Seminari del Departament d'Astronomia i Astrofísica, 4a planta de l'Edifici d'Investigació, a Burjassot. Dia: dimarts 7 de juny de 2016. Hora: 11:00.

[Llegir més]

Imatge portada conferència Nicolás Sanchis

Explosion and final state of the charged black hole bomb

19/04/16

Conferències al DAA. Xarrada a càrrec de l'investigador predoctoral Nicolás Sanchis Gual, del Departament d'Astronomia i Astrofísica (UVEG). Lloc: Seminari del Departament d'Astronomia i Astrofísica, 4a planta de l'Edifici d'Investigació, a Burjassot. Dia: dijous 21 d'abril de 2016. Hora: 12:00.

[Llegir més]

Imatge conferència Toni Font a la Fundació Cañada Blach

Ones gravitatòries. Què són i com s'han detectat?

18/04/16

Conferències a la Fundació Cañada Blanch. Xarrada a càrrec de José Antonio Font Roda, professor del Departament d'Astronomia i Astrofísca, Lloc: Seu de la Fundació Cañada Blanch , C/Jorge Juan 4, a València. Dia: dimecres 20 d'abril de 2016. Hora:19:00.

[Llegir més]

  Imatge conferència T. Rembiasz

  MHD instabilities in supernovae

  08/03/16

  Conferències al DAA. Xarrada a càrrec de l'investigador Tomasz Rembiasz, del Departament d'Astronomia i Astrofísica (UVEG). Lloc: Seminari del Departament d'Astronomia i Astrofísica, 4a planta de l'Edifici d'Investigació, a Burjassot. Dia: divendres 11 de març de 2016. Hora: 10:00.

  [Llegir més]

  Imatge conferència JA. Font

  La detecció d'ones gravitatòries

  03/03/16

  Conferències a la Facultat de Física. Xarrada a càrrec de José Antonio Font Roda, professor del Departament d'Astronomia i Astrofísca, Lloc: Saló d'Actes de la Biblioteca de Ciències "Eduard Boscà", a Burjassot. Dia: dijous 3 de març de 2016. Hora: 12:30.

  [Llegir més]

  Imatge conferència David Martínez

  A survey of stellar tidal streams around nearby spiral galaxies

  02/03/16

  Conferències al DAA. Xarrada a càrrec de l'investigador David Martínez Delgado, Zentrum für Astronomie der Universität Heidelberg (Alemanya). Lloc: Seminari del Departament d'Astronomia i Astrofísica, 4a planta de l'Edifici d'Investigació, a Burjassot. Dia: dimecres 2 de març de 2016. Hora: 16:30.

  [Llegir més]

  Imatge Jocelyn Bell Burnell

  Entrevista d'InfoUni a Jocelyn Bell Burnell

  25/02/16

  “Hui al Regne Unit hi ha moltes més dones en ciència que fa cinquanta anys, però encara no són suficients”

  [Llegir més]

  Imatge Grup investigació ones gravitatòries

  El Departament d’Astronomia i Astrofísica de la Universitat de València, en grups internacionals que investiguen sobre ones gravitatòries

  12/02/16

  El Departament d’Astronomia i Astrofísica (DAA) de la Universitat de València, que dirigeix José Antonio Font, participa activament en la modelització numèrica de fonts astrofísiques i cosmològiques de radiació gravitatòria, a través dels grups de recerca ‘Computational Astrophysics and Cosmology’ (COMPAC) i ‘Computer aided modeling of astrophysical plasma’ (CAMAP). La detecció d’ones gravitatòries, anunciada aquest dijous a Washington és el resultat d’una col·laboració internacional multidisciplinar.

  [Llegir més]

   Imatge novetat LIGO

   Científicos de LIGO proporcionarán información actualizada sobre la búsqueda de ondas gravitatorias

   09/02/16

   Rueda de prensa en la National Science Foundation (Washington, EEUU) para dar detalles sobre la investigación para detectar ondas gravitatorias utilizando el detector LIGO (Laser Interferometer Gravitational-Wave Observatory), programada para el próximo jueves 11 de febrero a las 16:30h

   [Llegir més]

    
    
   Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord