• .
Imatge conferència

Challenging the Gamma-ray burst paradigm, from prompt to afterglow

26/09/17

Conferències al DAA. Xarrada a càrrec de Hendrik van Eerten, Lecturer in Computational Astrophysics, Department of Physics, University of Bath, UK. Lloc: Seminari del Departament d'Astronomia i Astrofísica, 4a planta de l'Edifici d'Investigació, a Burjassot. Dia: dimecres 27 de setembre de 2017. Hora: 12:00.

[Llegir més]

  Imatge tesi Carlos Cuesta

  Defensa tesi doctoral

  25/09/17

  Exposicions Tesis. El proper dimarts 26 de setembre, a les 11 h, al Saló de Graus de la Facultat de Farmàcia, a Burjassot, tindrà lloc la lectura de la Tesi Doctoral realitzada per Carlos F. Cuesta Martínez, sota la direcció dels doctors Miguel Ángel Aloy Torás i Martin Obergaulinger, Professor Titular i Investigador, respectivament, d'este departament.

  [Llegir més]

   Imatge convocatòria ajudes iniciació investigació

   Convocatòria ajudes iniciació investigació DAA 2017-2018

   22/09/17

   RESOLUCIÓ CONVOCATÒRIA La degana de la Facultat de Física fa pública la convocatòria de les ajudes per a la iniciació a la investigació en astronomia i astrofísica per a l'alumnat de l'últim curs del grau de Física i una ajuda per a l'alumnat del Màster en Física Avançada, itinerari d'astrofísica. Termini presentació sol·licituds: del 8 al 27 setembre, ambdos inclosos

   [Llegir més]

    Imatge conferència Laura Vega

    High resolution observations with RadioAstron of VLBI jets

    18/09/17

    Conferències al DAA. Xarrada a càrrec de Laura Vega-García, del Max-Planck-Institut für Radioastronomie, Bonn (Alemanya). Lloc: Seminari del Departament d'Astronomia i Astrofísica, 4a planta de l'Edifici d'Investigació, a Burjassot. Dia: dijous 21 de setembre de 2017. Hora: 11:00.

    [Llegir més]

     Presentació i defensa de Treballs Fi de Màster (2ona convocatòria)

     18/09/17

     Durant les pròximes setmanes, a partir del dia 18 de Setembre, tindrà lloc la presentació i defensa dels Treballs de Fi de Màster de les especialitats del Màster en Física Avançada. El dia 22 serà el dia triat per a Física Teòrica. El dia 20 la presentació dels Treballs d'Astrofísica i Física Nuclear i de Partícules primera sessió i el 22 la segona sessió. El corresponent a Fotónica serà el dia 18 de Setembre.

     [Llegir més]

      Imatge conferència Sarka Wykes

      Knottiness of X-ray jets: testing the obstacle-in-jet model

      14/09/17

      Conferències al DAA. Xarrada a càrrec de Sarka Wykes, del Harvard-Smithosonian Center for Astrophysisc, Cambridge MA (USA). Lloc: Seminari del Departament d'Astronomia i Astrofísica, 4a planta de l'Edifici d'Investigació, a Burjassot. Dia: dimarts 19 de setembre de 2017. Hora: 16:00.

      [Llegir més]

       Evolution of jets driven by relativistic radiation hydrodynamics as GRBs

       11/09/17

       Conferències al DAA. Xarrada a càrrec del Dr. Francisco Rivera, de la Universidad Michoacana de San Nicolás de Hidalgo, Mèxic. Lloc: Seminari del Departament d'Astronomia i Astrofísica, 4a planta de l'Edifici d'Investigació, a Burjassot. Dia: dijous 14 de setembre de 2017. Hora: 12:00.

       [Llegir més]

        Imatge novetat VIRGO s'uneix a LIGO per al període de presa de dades Observation Run 2

        VIRGO s’uneix a LIGO per al període de presa de dades “Observation Run 2” (O2)

        01/08/17

        Hui, dimarts 1 d'agost de 2017, el detector VIRGO amb seu a Europa s'ha unit oficialment al "Observation Run 2" (O2) i està prenent dades juntament amb els detectors bessons LIGO amb seu a Estats Units. Aquest gran pas endavant per a la Col·laboració VIRGO és el resultat d'un programa d'actualització de diversos anys, l’objectiu principal del qual era millorar significativament el rendiment del detector en termes de sensibilitat. "Els últims mesos s'han dedicat a la posada en marxa de VIRGO, i ha anat molt bé. Estem ansiosos per començar la nostra primera campanya d'observació científica, unint-nos a LIGO en aquest emocionant moment per al nostre camp", diu Jo van den Brand de Nikhef i la Universitat VU d'Amsterdam, portaveu de la col·laboració VIRGO.

        [Llegir més]

         Imatge tesi Alejandro Torres

         Defensa tesi doctoral

         26/07/17

         Exposicions Tesis. El proper dijous 7 de setembre, a les 12 h, al Saló d'Actes de la Biblioteca Eduard Boscà de Burjassot, tindrà lloc la lectura de la Tesi Doctoral realitzada per Alejandro Torres Forné, sota la direcció dels doctors José Antonio Font Roda i Pablo Cerdá Durán, Professor Titular i Investigador, respectivament, d'este departament.

         [Llegir més]

           
           
          Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies