Imatge lectura tesi Héctor Vives

Defensa Tesi Doctoral

28/11/16

Exposicions Tesis. El proper dia 16 de desembre, divendres, a les 11:30 h, al Saló d'Actes de la Biblioteca de Ciències Eduard Bosca, Burjassot, tindrà lloc la lectura de la Tesi Doctoral realitzada per Héctor Vives, sota la direcció del doctor José Antonio Muñoz Lozano, professor titular d'este departament.

[Llegir més]

Imatge conferència Claudio Dalla Vecchia

The EAGLE project: modelling galaxy formation and evolution

14/11/16

Conferències al DAA. Xarrada a càrrec de l'investigador Claudio Dalla Vecchia, de l' Insituto de Astrofísica de Canarias, La Laguna (Tenerife). Lloc: Seminari del Departament d'Astronomia i Astrofísica, 4a planta de l'Edifici d'Investigació, a Burjassot. Dia: dijous 1 de desembre de 2016. Hora: 12:00

[Llegir més]

  Imatge conferència José Carlos Del Toro

  Inversión de la ecuación de transporte radiativo

  14/10/16

  Conferències al DAA. Xarrada a càrrec de José Carlos Del Toro Iniesta , investigador del Solar Physics Group, Instituto de Astrofísica de Andalucía (IAA-CSIC). Lloc: Seminari del Departament d'Astronomia i Astrofísica, 4a planta de l'Edifici d'Investigació, a Burjassot. Dia: dimecres 19 d'octubre de 2016. Hora: 12:00.

  [Llegir més]

   Imatge de Nicolás Sanchis i Carlos Herdeiro

   Artícle aparegut al diari portugués "Observador"

   13/10/16

   Ens fem resò de la notícia publicada al diari portugués Observador, titolada "Fins i tot als forats negres els poden créixer "pèl". El 1973, John Wheeler va dir que "els forats negres no tenen pèl", el que significa que són molt fàcils de caracteritzar. Però ara, un grup d'investigadors, del que forma part Nicolás Sanchis, doctorand del departament d'Astronomia i Astrofísica, diu que pot ser no siga ben bé així.

   Imatge conferència D. Vernieri

   Black holes in Hořava gravity

   19/09/16

   Conferències al DAA. Xarrada a càrrec de l'investigador Daniele Vernieri , investigador de l' Institut d'Astrophysique de Paris. Lloc: Seminari del Departament d'Astronomia i Astrofísica, 4a planta de l'Edifici d'Investigació, a Burjassot. Dia: dijous 29 de setembre de 2016. Hora: 12:00.

   [Llegir més]

    Imatge novetat ubicació galàxia

    Astrònoms de la Universitat ubiquen el centre d’una galàxia activa propera a la Via Làctia

    16/09/16

    Un equip internacional d'astrònoms amb participació de la Universitat de València acaba de situar la posició d'un forat negre supermassiu en NGC 1052, trobant així el centre d’activitat d'aquesta galàxia el·líptica geganta propera a la Via Làctia. L'estudi, que apareix avui en la revista ‘Astronomy & Astrophysics’, determina a més la importància, per a l'evolució de les galàxies, dels camps magnètics propers al forat negre.

    [Llegir més]

     Imatge convocatòria ajudes iniciació investigació

     Convocatòria ajudes iniciació investigació DAA (publicat DOGV 8-9-16)

     12/09/16

     La degana de la Facultat de Física convoca concurs per a concedir dues ajudes per a la iniciació a la investigació en astronomia i astrofísica per a l'alumnat de l'últim curs del grau de Física i una ajuda per a l'alumnat del Màster en Física Avançada, itinerari d'astrofísica.

     [Llegir més]

      Imatge Arquitectura Cosmica IV

      Cicle conferències Arquitectura Còsmica IV

      12/09/16

      Lloc: Fundación Valenciana de Estudios Avanzados. Dates: 22 i 29 de setembre; 6, 20, i 27 d'octubre de 2016 a les 19:00 hores. Crèdits: 1 Crèdit de lliure elecció amb assistència a totes les conferències. Inscripció: info@fvea.es

      [Llegir més]

       Imatge novetat de Jocelyn Bell

       Entrevista de Mètode a Jocelyn Bell

       07/07/16

       Jocelyn Bell és coneguda com la descobridora del primer senyal d’un púlsar, però també com una de les protagonistes d’un injust episodi en la història dels premis Nobel.

        
        
       Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies