Imatge conferència Carlos Herdeiro

Kerr black holes with bosonic hair: theory and phenomenology

11/01/17

Conferències al DAA. Xarrada a càrrec de l'investigador Carlos Herdeiro, del Dep. de Física de la Universitat de Aveiro, Portugal. Lloc: Seminari del Departament d'Astronomia i Astrofísica, 4a planta de l'Edifici d'Investigació, a Burjassot. Dia: dijous 2 de febrer de 2017. Hora: 12:00.

[Llegir més]

  Imatge convocatòria ajudes iniciació investigació

  Convocatòria ajudes iniciació investigació DAA (publicat DOGV 8-9-16)

  10/01/17

  RESOLUCIÓ CONCESSIÓ La degana de la Facultat de Física fa pública la concessió de les ajudes per a la iniciació a la investigació en astronomia i astrofísica per a l'alumnat de l'últim curs del grau de Física i una ajuda per a l'alumnat del Màster en Física Avançada, itinerari d'astrofísica.

  [Llegir més]

   Imatge conferència Álvaro Labiano

   Star formation efficiencies of radio galaxies

   19/12/16

   Conferències al DAA. Xarrada a càrrec d' Álvaro Labiano, investigador del Centro de Astrobiologia (INTA-CSIC, Madrid). Lloc: Seminari del Departament d'Astronomia i Astrofísica, 4a planta de l'Edifici d'Investigació, a Burjassot. Dia: dimarts 20 de desembre de 2016. Hora: 15:00.

   [Llegir més]

    Imatge lectura tesi Héctor Vives

    Defensa Tesi Doctoral

    16/12/16

    Exposicions Tesis. Avuí, dia 16 de desembre, divendres, a les 11:30 h, al Saló d'Actes de la Biblioteca de Ciències Eduard Bosca, Burjassot, tindrà lloc la lectura de la Tesi Doctoral realitzada per Héctor Vives, sota la direcció del doctor José Antonio Muñoz Lozano, professor titular d'este departament.

    [Llegir més]

    Imatge reunió Workshop on NRmGW

    Workshop on Numerical relativity in matter spacetimes for gravitational wave astronomy (NRmGW)

    13/12/16

    Avuí se celebra la reunió del Workshop NRmGW a les instal·laciones de l'ADEIT a València.

    Imatge CoCoNut 2016

    CoCoNuT Meeting 2016

    12/12/16

    Avuí s'inicia la reunió anual del CoCoNut Code. Els actes se celebraran al Saló de Graus de la Facultat de Física (Campus de Burjassot) de la Universitat de València, del 12 al 16 de desembre.

    Imatge conferència Claudio Dalla Vecchia

    The EAGLE project: modelling galaxy formation and evolution

    14/11/16

    Conferències al DAA. Xarrada a càrrec de l'investigador Claudio Dalla Vecchia, de l' Insituto de Astrofísica de Canarias, La Laguna (Tenerife). Lloc: Seminari del Departament d'Astronomia i Astrofísica, 4a planta de l'Edifici d'Investigació, a Burjassot. Dia: dijous 1 de desembre de 2016. Hora: 12:00

    [Llegir més]

     Imatge conferència José Carlos Del Toro

     Inversión de la ecuación de transporte radiativo

     14/10/16

     Conferències al DAA. Xarrada a càrrec de José Carlos Del Toro Iniesta , investigador del Solar Physics Group, Instituto de Astrofísica de Andalucía (IAA-CSIC). Lloc: Seminari del Departament d'Astronomia i Astrofísica, 4a planta de l'Edifici d'Investigació, a Burjassot. Dia: dimecres 19 d'octubre de 2016. Hora: 12:00.

     [Llegir més]

      Imatge de Nicolás Sanchis i Carlos Herdeiro

      Artícle aparegut al diari portugués "Observador"

      13/10/16

      Ens fem resò de la notícia publicada al diari portugués Observador, titolada "Fins i tot als forats negres els poden créixer "pèl". El 1973, John Wheeler va dir que "els forats negres no tenen pèl", el que significa que són molt fàcils de caracteritzar. Però ara, un grup d'investigadors, del que forma part Nicolás Sanchis, doctorand del departament d'Astronomia i Astrofísica, diu que pot ser no siga ben bé així.

       
       
      Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies