• .
Imatge conferència M. Dumbser

High order ADER schemes for a unified first order hyperbolic formulation of Newtonian continuum mechanics coupled with electro-dynamics

17/07/17

Conferències al DAA. Xarrada a càrrec de Michael Dumbser, del Laboratory of Applied Mathematics, University of Trento. Lloc: Seminari del Departament d'Astronomia i Astrofísica, 4a planta de l'Edifici d'Investigació, a Burjassot. Dia: dimecres 19 de juliol de 2017. Hora: 10:00.

[Llegir més]

  Imatge novetat tesi José E. Adsuara

  Defensa tesi doctoral

  10/07/17

  Exposicions Tesis. El proper dimecres 19 de juliol, a les 12 h, al Saló de Graus de la Facultat de Matemàtiques, tindrà lloc la lectura de la Tesi Doctoral realitzada per José Enrique Adsuara Fuster, sota la direcció del doctor Miguel Ángel Aloy Torás, Professor Titular d'este departament i la tutela de Pablo Cerdá Durán, Investigador Ramón i Cajal.

  [Llegir més]

   Imatge novetat tesi Lorena Nieves

   Defensa tesi doctoral

   05/07/17

   Exposicions Tesis. El proper dilluns 10 de juliol, a les 12:30 h, a la Sala de Seminaris (111) de l'edifici d’Instituts d’Investigació de Paterna (IFIC), tindrà lloc la lectura de la Tesi Doctoral realitzada per Lorena Nieves Seoane, sota la direcció del doctor Alberto Fernández Soto, Professor Titular de l'Institut de Física de Cantàbria-CSIC, i la tutela del professor Vicent J. Martínez García, Catedràtic d'este departament.

   [Llegir més]

    Imatge tesi Leonardos

    Defensa tesi doctoral

    22/06/17

    Exposicions Tesis. El proper dimecres dia 28 de juny, a les 16:00 h, a la Sala de Seminaris (SS6) de l'edifici d’Instituts d’Investigació de Paterna, tindrà lloc la lectura de la Tesi Doctoral realitzada per Leonardos Gkouvelis, sota la direcció del doctor Juan B. Fabregat, Catedràtic d'este departament.

    [Llegir més]

     Imatge conferència M. Reichert

     Nucleosynthesis and the accuracy of reduced nuclear reaction networks for hydrodynamical simulations

     13/06/17

     Conferències al DAA. Xarrada a càrrec de Moritz Reichert, de la Technische Universität Darmstadt (Alemanya). Lloc: Seminari del Departament d'Astronomia i Astrofísica, 4a planta de l'Edifici d'Investigació, a Burjassot. Dia: dijous 15 de juny de 2017. Hora: 12:00.

     [Llegir més]

      Imatge novetat 3a detecció ones gravitatòries

      Tercera detecció d’ones gravitatòries emeses per un altre sistema binari de forats negres

      02/06/17

      L’Observatori d’Ones Gravitatòries per Interferometria Làser (LIGO) ha fet la tercera detecció d’ones gravitatòries, ondulacions en l’espai-temps. Com va ocórrer amb les dues primeres deteccions, les ones es van generar en fusionar-se dos forats negres per a formar un forat negre més gran. El nou forat negre té una massa d’unes 49 vegades la del Sol.

      [Llegir més]

       Imatge conferència Michael Gabler

       The infancy of supernova remnants: evolving a supernova into its remant in 3D

       25/05/17

       Conferències al DAA. Xarrada a càrrec de Michael Gabler, del Max Planck Institut für Astrophysik, Garching (Alemanya). Lloc: Seminari del Departament d'Astronomia i Astrofísica, 4a planta de l'Edifici d'Investigació, a Burjassot. Dia: diijous 1 de juny de 2017. Hora: 12:00.

       [Llegir més]

        Imatge conferència Alexei Mate

        Magnetar Magnetospheres

        16/05/17

        Conferències al DAA. Xarrada a càrrec d'Alexei Maté, de la Technische Universität München (Alemanya). Lloc: Seminari del Departament d'Astronomia i Astrofísica, 4a planta de l'Edifici d'Investigació, a Burjassot. Dia: dimarts 30 de maig de 2017. Hora: 12:00.

        [Llegir més]

         Imatge Novetat Portes Obertes

         Jornada de portes obertes DAA 2017

         30/03/17

         El Departament d'Astronomia i Astrofísica celebra la segona edició de la Jornada de portes obertes dirigida als estudiants de grau i màster de física, el proper dijous 6 d'abril.

         [Llegir més]

           
           
          Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies