Imatge novetat de Jocelyn Bell

Entrevista de Mètode a Jocelyn Bell

07/07/16

Jocelyn Bell és coneguda com la descobridora del primer senyal d’un púlsar, però també com una de les protagonistes d’un injust episodi en la història dels premis Nobel.

Defensa Tesi Doctoral

06/07/16

Exposicions Tesis. El proper dia 21de juliol, dijous, a les 11:30 h, al Saló de Graus de la Facultat de Matemàtiques, tindrà lloc la lectura de la Tesi Doctoral realitzada per Vassilios Mewes, sota la direcció dels doctors José Antonio Font Roda i Pedro Jesús Montero Muriel, membres d'este departament i del Max Planck Institut respectivament.

[Llegir més]

Imatge instal·lacions Virgo a Pisa, Itàlia

La Universitat de València s'uneix a la Col·laboració VIRGO per a la detecció d'ones gravitatòries.

30/06/16

Investigadors del Departament d'Astronomia i Astrofísica i del Departament de Matemàtiques de la Universitat de València (UV), coordinats pel Dr. José Antonio Font, són l'únic grup nacional membre de la Col·laboració Científica VIRGO des de l'1 de juliol de 2016. La instal·lació VIRGO, situada prop de Pisa (Itàlia), constitueix el major detector europeu d'ones gravitatòries per interferometria làser.

[Llegir més]

  Imatge Arquitectura Cosmica IV

  Cicle conferències Arquitectura Còsmica IV

  28/06/16

  Lloc: Fundación Valenciana de Estudios Avanzados. Dates: 22 i 29 de setembre; 6, 20, i 27 d'octubre de 2016 a les 19:00 hores. Crèdits: 1 Crèdit de lliure elecció amb assistència a totes les conferències. Inscripció: info@fvea.es

  [Llegir més]

   Imatge tesis Lluís Hurtado

   Defensa Tesi Doctoral

   22/06/16

   Exposicions Tesis. El proper dia 23 de juny, dijous, a les 12 h, en el Seminiari de l' IFIC, tindrà lloc la lectura de la Tesi Doctoral realitzada per Lluís Hurtado Gil, sota la direcció dels doctors Vicent Martínez García i Pablo Arnalte Mur, membres d'este departament.

   [Llegir més]

   Imatge novetat nova detecció ones gravitatòries

   Nova detecció d'ones gravitatòries

   17/06/16

   GW151226: detectada una segona font de radiació gravitatòria El projecte LIGO ha anunciat la detecció de GW151226, el segon flaix confirmat de radiació gravitatòria.

   [Llegir més]

   Imatge roda premsa LIGO

   Avuí primera roda de premsa des de l'històric anunci de la detecció de les ones gravitatòries

   15/06/16

   Els científics de LIGO i Virgo parlen avui dimecres 15 de la recerca d'ones gravitatòries al congrés de la AAS. Els col·laboradors internacionals comentaran la recerca actual a la primera roda de premsa des de la històrica observació d'ones gravitatòries. Els científics de la Col·laboració Científica LIGO (LSC) i els de la col·laboració Virgo explicaran la seua recerca més recent en l'esforç per detectar ones gravitatòries, en la 228a reunió de la Societat Astronòmica Americana (AAS) que s'està fent aquesta setmana a San Diego, Califòrnia. La roda de premsa està prevista a les 19:15, hora local.

   [Llegir més]

   Imatge tesi Rebecca Azulay

   Defensa Tesi doctoral

   08/06/16

   Exposicions Tesis. El proper dia 15 de juny, dimecres, a les 11:30 h, en el Saló de Graus de la Facultat de Matemàtiques, tindrà lloc la lectura de la Tesi Doctoral realitzada per Rebecca Azulay Romero, sota la direcció del doctor José Carlos Guirado Puerta, membre d'este departament

   [Llegir més]

   Imatge conferència Yuri Kovalev

   Space VLB interferometer RadioAstron: status and results

   06/06/16

   Conferències al DAA. Xarrada a càrrec de l'investigador Yuri Kovalev, del Lebedev Physical Institute, Astro Space Center, Moscou. Lloc: Seminari del Departament d'Astronomia i Astrofísica, 4a planta de l'Edifici d'Investigació, a Burjassot. Dia: dimarts 7 de juny de 2016. Hora: 11:00.

   [Llegir més]

    
    
   Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies