Logo de la Universitat de València Logo Departament d'Astronomia i Astrofísica Logo del portal

Personal tècnic i d'administració

Foto Nom i cognoms Adreça + info Biografia
MARCO SOLER, ENRIC SALVADOR

MARCO SOLER, ENRIC SALVADOR

PAS-Ets Investigacio

Departament d'Astronomia i Astrofísica Facultat de Física Edifici Jeroni Muñoz, despatx 4.17 Universitat de València C/ Dr. Moliner, 50 46100 Burjassot

(9635) 43069

enric.marco@uv.es

Biografia
 

Enric Marco és doctor en Física i tècnic superior d'astronomia al departament d'Astronomia i Astrofísica de la Universitat de València. Ha treballat a l'Institut d'Astrofísica de Canàries i a l'Institut Kiepenheuer de Física Solar a Freiburg, Alemanya. Està al càrrec de l'Aula d'Astronomia de la Universitat de València, un observatori dedicat a la docència i divulgació.
Ha estat membre de l'equip de la Universitat de València que ha dissenyat instruments per a Solar Orbiter, la missió al Sol de l'Agència Espacial Europea (ESA).

Forma part de Salvem la nit, el Grup de Treball de Contaminació Lumínica de la Universitat de València, associat a la Red Española de Estudios sobre la Contaminación Lumínica (REECL). Des de fa anys el grup realitza campanyes de concienciació per centres culturals i educatius i realitza mesures de la foscor del cel nocturn amb detectors mòbils i fixos per tot el País Valencià. Actualment és el president de Cel Fosc, associació contra la contaminació lumínica.

És l'autor del bloc d'internet dedicat a l'astronomia Pols d'estels. A més és vicepresident de l'Agrupació Astronòmica de la Safor.

GONZALEZ DEL CAMPO RGEZ PERAL, MANEL

GONZALEZ DEL CAMPO RGEZ PERAL, MANEL

PAS-Esc. de Gestio Universitaria
LATORRE USED, ARANZAZU

LATORRE USED, ARANZAZU

PAS-Esc. Administrativa
MOYA IBAÑEZ, ANA

MOYA IBAÑEZ, ANA

PAS-Esc. Administrativa