• .
Imatge conferència Stefano Borgani

Understanding Galaxy Clusters with Simulations

11/04/18

Conferències al DAA. Xarrada a càrrec de l'investigador Stefano Borgani, de l' Astronomy Unit, Department of Physics, University of Trieste (Itàlia). Lloc: Seminari del Departament d'Astronomia i Astrofísica, 4a planta de l'Edifici d'Investigació, a Burjassot. Dia: dimarts 17 d'abril de 2018. Hora: 15:00

[Llegir més]

  Imatge conferència Alexei Tolstov

  Ultraviolet emission from superlumious supernovae: CSM vs. PISN vs. Magnetar

  21/02/18

  Conferències al DAA. Xarrada a càrrec de l'investigador Alexei Tolstov, del Kavli IPMU, Univ. de Tokio (Japó). Lloc: Seminari del Departament d'Astronomia i Astrofísica, 4a planta de l'Edifici d'Investigació, a Burjassot. Dia: divendres 26 de febrer de 2018. Hora: 12:00.

  [Llegir més]

   Imatge tesi Fran Abellán

   Defensa Tesi doctoral

   12/02/18

   Exposicions Tesis. El proper dia 14 de febrer, dimecres, a les 11:00 h, en el Saló d'Actes de la Biblioteca de Ciències "Eduard Boscà", tindrà lloc la lectura de la Tesi Doctoral realitzada per Francisco Jesús Abellán de Paco, sota la direcció dels doctors Juan Mª Marcaide Osoro (Catedràtic d'este departament) i Iván Martí Vidal (Investigador de l'Observatori Espacial d'Onsala, Suècia).

   [Llegir més]

    Imatge Diego Sáez

    Defunció de Diego Sáez Milán, professor d'este departament

    12/02/18

    L'inesperat òbit es va produir ahir diumenge 11 de febrer

    [Llegir més]

     Imatge conferència Magda Szkudlarek

     Differentially rotating strange quark stars

     05/02/18

     Conferències al DAA. Xarrada a càrrec de la investigadora predoctoral Magda Szkudlarek de la Universitat de Zielona Góra (Polònia). Lloc: Seminari del Departament d'Astronomia i Astrofísica, 4a planta de l'Edifici d'Investigació, a Burjassot. Dia: dimarts 6 de febrer de 2018. Hora: 12:10

     [Llegir més]

      Imatge conferència Fran Abellán

      Core-shifts and proper-motion constraints in the S5 polar cap sample at the 15 and 43 GHz bands

      19/01/18

      Conferències al DAA. Xarrada a càrrec de l'investigador predoctoral Francisco J. Abellán de Paco, del Departament d'Astronomia i Astrofísica (UVEG). Lloc: Seminari del Departament d'Astronomia i Astrofísica, 4a planta de l'Edifici d'Investigació, a Burjassot. Dia: dijous 25 de gener de 2018. Hora: 11:00.

      [Llegir més]

       Imatge conferència Núria Torres

       Gamma-ray emission and mass-loading from stellar populations interacting with an extragalactic jet

       16/01/18

       Conferències al DAA. Xarrada a càrrec de la investigadora Núria Torres Alba, del Departament de Física Quàntica i Astrofísica de la Universitat de Barcelona. Lloc: Seminari del Departament d'Astronomia i Astrofísica, 4a planta de l'Edifici d'Investigació, a Burjassot. Dia: dimecres 24 de gener de 2018. Hora: 12:00.

       [Llegir més]

        Imatge conferència Fran Abellán

        Very deep inside the SN 1987A core ejecta: Molecular structures seen in 3D

        11/01/18

        Conferències al DAA. Xarrada a càrrec de l'investigador predoctoral Francisco J. Abellán de Paco, del Departament d'Astronomia i Astrofísica (UVEG). Lloc: Seminari del Departament d'Astronomia i Astrofísica, 4a planta de l'Edifici d'Investigació, a Burjassot. Dia: dijous 18 de gener de 2018. Hora: 11:00.

        [Llegir més]

         imatge eleccions estudiants a consell dep

         Eleccions per a la renovació d'estudiants i PIF del Consell de Departament d'Astronomia i Astrofísica 2017

         22/11/17

         El Departament d'Astronomia i Astrofísica ha convocat eleccions per a la renovació dels membres del seu Consell de Departament. Les votacions es realitzaran el proper dia 30 de novembre 2017, de 9:30 a 13:30.

         [Llegir més]

           
           
          Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies