• .
imatge eleccions estudiants a consell dep

Eleccions per a la renovació d'estudiants i PIF del Consell de Departament d'Astronomia i Astrofísica 2017

22/11/17

El Departament d'Astronomia i Astrofísica ha convocat eleccions per a la renovació dels membres del seu Consell de Departament. Les votacions es realitzaran el proper dia 30 de novembre 2017, de 9:30 a 13:30.

[Llegir més]

  Imatge novetat conferència Toni Font al MuVim

  José Antonio Font analitza en una conferència el premi Nobel de Física de 2017

  20/11/17

  El director del Departament d’Astronomia i Astrofísica de la Universitat de València, José Antonio Font, analitza el premi Nobel de Física de 2017, dimarts 21 de novembre al MuVim. ‘Arrugues de l’espai-temps i esclats de llum’ és el títol de la conferència de Font dins dels Debats del Magnànim. L’acte, que serà presentat pel catedràtic Vicent Martínez, començarà a les 19 hores a la sala Gregori Maians del MuVim (carrer Quevedo, 10, de València).

  [Llegir més]

   Imatge convocatòria ajudes iniciació investigació

   Resolució concessió ajudes iniciació investigació DAA 2017-2018

   08/11/17

   RESOLUCIÓ CONVOCATÒRIA La degana de la Facultat de Física fa pública la concessió de les ajudes per a la iniciació a la investigació en astronomia i astrofísica per a l'alumnat de l'últim curs del grau de Física i una ajuda per a l'alumnat del Màster en Física Avançada, itinerari d'astrofísica. Data de la resolució: 8 de novembre de 2017

   [Llegir més]

    Imatge Conferència Franco Vazza

    Traces of magnetogenesis in large scale structures

    31/10/17

    Conferències al DAA. Xarrada a càrrec del profesor Franco Vazza, Dipartimento di Fisica e Astronomia, Università di Bologna, Itàlia. Lloc: Seminari del Departament d'Astronomia i Astrofísica, 4a planta de l'Edifici d'Investigació, a Burjassot. Dia: dijous 9 de novembre de 2017. Hora: 12:00.

    [Llegir més]

     Imatge conferència Julio Navarro

     The Alleged Small-Scale Problems of LambdaCDM

     23/10/17

     Conferències al DAA. Xarrada a càrrec del profesor Julio Navarro, de la University of Victoria, Canadà. Lloc: Seminari del Departament d'Astronomia i Astrofísica, 4a planta de l'Edifici d'Investigació, a Burjassot. Dia: dijous 26 d'octubre de 2017. Hora: 16:00.

     [Llegir més]

      Imatge conferència Sergio Mendoza

      A direct primitive variable recovery scheme for conservative equations: the case of relativistic hydrodynamics

      20/10/17

      Conferències al DAA. Xarrada a càrrec del professor Sergio Mendoza, de l'Instituto de Astronomía, UNAM (Mèxic). Lloc: Aula d'Astronomia del Departament d'Astronomia i Astrofísica, 5a planta de l'Edifici d'Investigació, a Burjassot. Dia: dilluns 23 d'octubre de 2017. Hora: 15:00.

      [Llegir més]

       Imatge novetat roda premsa LIGO-VIRGO

       LIGO y Virgo detectan por primera vez ondas gravitacionales procedentes de una colisión de estrellas de neutrones

       16/10/17

       Científicos de la Universidad de las Illes Balears y de la Universidad de Valencia, junto con una gran parte de la comunidad astrofísica y de astropartículas en España están totalmente volcados en este nuevo hito para la ciencia.

       [Llegir més]

        El Premi Nobel de Física, per a investigadors de la Col·laboració LIGO/Virgo en la qual participa la Universitat

        03/10/17

        Els investigadors Reiner Weiss, Kip S. Thorne i Barry C. Barish de la Col·laboracio LIGO/Virgo han obtingut el Premi Nobel de Física 2017 tal com s’ha anunciat aquest migdia. Un equip de la Universitat de València, liderat per Jose Antonio Font, treballa amb aquest grup que centra la seua investigació en la detecció i observació de les ones gravitacionals.

        [Llegir més]

         José María Martí, Marina Borja-Lloret, Vicent Quilis, Manel Perucho.

         Científics de la Universitat fan un pas significatiu en la investigació de l’evolució de les galàxies actives

         28/09/17

         Els professors del Departament d’Astronomia i Astrofísica de la Universitat de València Manel Perucho, José María Martí i Vicent Quilis, amb la col·laboració de l’estudiant Marina Borja-Lloret, han fet una aportació fonamental a l’estudi de l’activitat galàctica i el seu paper en l'evolució de les galàxies. L’article ha estat publicat a ‘Monthly Notices of the Royal Astronomical Society Letters’, una de les revistes internacionals més prestigioses del camp.

         [Llegir més]

           
           
          Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies