• .
Imatge conferència Ilia Musco

Primordial black hole formation and abundance: dependence on the profile of the inflationary power spectrum

05/02/19

Conferències al DAA. Xarrada a càrrec d'Ilia Musco, de l'Institut de Ciències del Cosmos, Universitat de Barcelona. Lloc: Seminari del Departament d'Astronomia i Astrofísica, 4a planta de l'Edifici d'Investigació, a Burjassot. Dia: dimarts 5 de febrer de 2019. Hora: 11:45.

[Llegir més]

  Imatge conferència José María Torrelles

  Rapidly Evolving Episodic Outflow in the Fastest Water Fountain

  07/01/19

  Conferències al DAA. Xarrada a càrrec del profesor José María Torelles , de l'Institut de Ciències de l'Espai, CSIC/IEEC, Barcelona. Lloc: Seminari del Departament d'Astronomia i Astrofísica, 4a planta de l'Edifici d'Investigació, a Burjassot. Dia: dimarts 8 de gener 2019. Hora: 12:00.

  [Llegir més]

   Imatge portada tesi Sergio Miranda

   Defensa Tesi Doctoral

   19/12/18

   Exposicions Tesis. El proper dia 21 de desembre, divendres, a les 11:30 h, en el Saló de Graus de la Facultat de Matemàtiques, tindrà lloc la lectura de la Tesi Doctoral realitzada per Sergio M. Miranda Aranguren, sota la direcció dels doctors Miguel Ángel Aloy Torás (professor d'este departament) i Tomasz Rembiasz (investigador d'este departament).

   [Llegir més]

    GWTC_masses

    LIGO i Virgo anuncien quatre noves deteccions d'ones gravitacionals

    03/12/18

    Els observatoris també han publicat el seu primer catàleg d'esdeveniments d'ones gravitacionals Els científics que assistiren al Gravitational Wave Physics and Astronomy Workshop al College Park, Maryland, presentaren dissabte passat nous resultats de la recerca de coalescències d’objectes còsmics, com a parelles de forats negres i parelles d’estrelles de neutrons, pel detector LIGO (Observatori d'Ones Gravitacionals per Interferometria Làser), de la National Science Foundation, i pel detector europeu d’ones gravitacionals Virgo. Les col·laboracions LIGO i Virgo han detectat amb seguretat ones gravitacionals d’un total de 10 fusions de forats negres binaris de massa estel·lar i una fusió d’estrelles de neutrons, sent ambdós fenòmens residus densos i esfèrics d’explosions estel·lars. Sis d’aquests esdeveniments foren anunciats anteriorment, mentres que quatre de les deteccions de forats negres han estat anunciades per primera vegada.

    [Llegir més]

     Els millors científics d'Espanya 2018

     Selecció Espanyola de Ciència 2018

     28/11/18

     Han sigut elegits els millors científics espanyols de 2018. Astrofísics, oncòlegs, historiadors, nutricionistes, neuròlegs, experts en inmunoterapia... Són les dones i els homnes que encapçalen el panorama de la Ciència en el nostre país (i fora d'ell...) [Por Redacción QUO]

     [Llegir més]

      Imatge novetat convocatòria ajudes DAA

      Ajudes Iniciació a la Investigació DAA 2018-19

      29/10/18

      RESOLUCIÓ CONVOCATÒRIA El degà de la Facultat de Física fa pública la concessió de les ajudes per a la iniciació a la investigació en astronomia i astrofísica per a l'alumnat de l'últim curs del grau de Física i una ajuda per a l'alumnat del Màster en Física Avançada, itinerari d'astrofísica. Data de la resolució: 29 d'octubre de 2018

      [Llegir més]

       II Nit Europea de la Investigació

       La Universitat reivindica el paper de la dona en la ciència en la II Nit Europea de la Investigació

       26/09/18

       Tallers per a estudiantat de Primària, Secundària i Batxillerat; l’espectacle «Científiques i artistes», on es reivindica el paper de les dones en la investigació; o visites guiades a la Casa de la Ciència del CSIC, el Jardí Botànic o els frescos de l’església de Sant Nicolau. Són algunes de les activitats de la II Nit Europea de la Investigació, que se celebrarà aquest divendres 28, entre les 16.30 y les 22.30 hores en la Plaça de l’Ajuntament de València.

       [Llegir més]

        Cicle conferències Arquitectura Còsmica VI: ondas gravitatorias

        Cicle conferències Arquitectura Còsmica VI

        13/09/18

        Lloc: Saló d'Actes de la Fundación Valenciana de Estudios Avanzados. Dates: 8, 15, 22 i 29 de novembre de 2018 a les 19:00 horas. Crèdits: 1 Crèdit de lliure elecció amb assistència a totes les conferències Inscripció: info@fvea.es

        [Llegir més]

         Imatge novetat concessió premi extraordinari

         Rebecca Azulay: Premi Extraordinari de Doctorat 2017-18

         25/07/18

         El Consell de Govern de la Universitat de València ha acordat concedir el Premi Extraordinari de Doctorat a la investigadora d'este departament Rebecca Azulay Romero, per la tesi titulada "Radio emission of binary stars in the AB Doradus moving group", dirigida pel professor José Carlos Guirado Puerta.

         [Llegir més]

           
           
          Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies