Logo de la Universitat de València Logo del portal

 • Dep. Astronomia i Astrofísica

Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • imatge eleccions estudiants a consell dep

  12/11/19

  Eleccions per a la renovació d'estudiants del Consell de Departament d'Astronomia i Astrofísica 2019

  El Departament d'Astronomia i Astrofísica ha convocat eleccions per a la renovació dels estudiants del seu Consell de Departament. Les votacions es realitzaran el proper dia 26 de novembre 2019, de 9:30 a 13:30.

  [Llegir més]

 • Imatge novetat convocatòria ajudes DAA

  11/11/19

  Ajudes Iniciació a la Investigació DAA 2019-20: publicada la concessió

  CONCESSIÓ AJUDES: Publicació de la concessió en el Tauler Oficial d'Anuncis de la UVEG La vicerectora d'Ocupació i Programes Formatius de la Universitat de València fa pública la concessió d'AJUDES per a la iniciació a la investigació en astronomia i astrofísica per a l'alumnat de l'últim curs dels graus de Física o Matemàtiques i per a l'alumnat del Màster en Física Avançada, itinerari d'Astrofísica.

  [Llegir més]

 • Imatge novetat trànsit Mercuri 11 nov 2019

  07/11/19

  Observació del trànsit de Mercuri, dilluns 11 novembre, a partir de les 13:35

  El departament d’Astronomia i Astrofísica ha organitzat una observació popular de l’esdeveniment a l’Aula d’Astronomia situada a l’edifici Jeroni Muñoz, al campus de Burjassot-Paterna de la Universitat de València. Aquesta observació es realitzarà des de l’inici de l’aliniació Terra-Mercuri-Sol (13:35h) fins a la posta de Sol (17:50h aproximadament).

  [Llegir més]

 • Imatge conferència Nicolás Sanchis

  04/11/19

  Conferències al DAA. Xerrada a càrrec de l'investigador Nicolás Sanchis, de la Universidad de Lisboa (Portugal)

  Conferències al DAA. Xerrada a càrrec de l'investigador Nicolás Sanchis Gual, del Center for Astrophysics and Gravitation, Universidade de Lisboa (Portugal). Lloc: Seminari del Departament d'Astronomia i Astrofísica, 4a planta de l'Edifici d'Investigació, a Burjassot. Dia: dimarts 5 de novembre de 2019. Hora: 12:00.

  [Llegir més]

 • Imatge conferència Carlos Posada

  24/10/19

  Conferències al DAA. Xerrada a càrrec de l'investigador Camilo Posada, de la Silesian University in Opava (Praga, Rep. Txeca)

  Conferències al DAA. Xerrada a càrrec de l'investigador Camilo Posada, de l' Institute of Physics, Research Centre of Theoretical Physics and Astrophysics, Silesian University in Opava (Rep. Txeca). Lloc: Seminari del Departament d'Astronomia i Astrofísica, 4a planta de l'Edifici d'Investigació, a Burjassot. Dia: dijous 31 d'octubre de 2019. Hora: 12:00.

  [Llegir més]

 • Imatge cnferència Biagina Boccardi

  22/10/19

  Conferències al DAA. Xerrada a càrrec de la investigadora Biagina Boccardi, del Max Planck Institut für Radioastronomie (Bonn, Alemanya).

  Conferències al DAA. Xerrada a càrrec de la investigadora Biagina Boccardi, del Max Planck Institut für Radioastronomie (Bonn, Alemanya). Lloc: Seminari del Departament d'Astronomia i Astrofísica, 4a planta de l'Edifici d'Investigació, a Burjassot. Dia: divendres 25 d'octubre de 2019. Hora: 11:30.

  [Llegir més]

 • 08/10/19

  Reial Acadèmia Sueca de Ciències: concessió Premi Nobel en Física 2019

  La Reial Acadèmia Sueca de Ciències ha decidit atorgar el Premi Nobel en Física 2019 a James Peebles (Princeton University, EUA), a Michel Mayor (Universitat de Ginebra, Suïssa) i a Didier Queloz (Universitat de Ginebra, Suïssa/Universitat de Cambridge, RU)

  [Llegir més]

 • Imatge novetat premi Breakthrough 2020

  10/09/19

  Especialistes en Astronomia de la Universitat de València reben el prestigiós premi Breakthrough de Física Fonamental

  El Premi Breakthrough de Física Fonamental, dotat amb 3 milions de dòlars i un dels més prestigiosos del món, ha sigut atorgat enguany a la col·laboració internacional Event Horizon Telescope (EHT), formada per 347 especialistes que obtingueren la primera imatge d’un forat negre el passat mes d’abril. Entre ells, Rebecca Azulay i Iván Martí Vidal, del Departament d’Astronomia i Astrofísica de la Universitat de València.

  [Llegir més]

 • Imatge novetat convocatòria ajudes DAA

  31/07/19

  Ajudes Iniciació a la Investigació DAA 2019-20: publicat en DOGV 05-09-19

  CONVOCATÒRIA AJUDES: Publicació en el DOGV La vicerectora d'Ocupació i Programes Formatius de la Universitat de València fa pública la convocatòria d'AJUDES per a la iniciació a la investigació en astronomia i astrofísica per a l'alumnat de l'últim curs dels graus de Física o Matemàtiques i per a l'alumnat del Màster en Física Avançada, itinerari d'Astrofísica.

  [Llegir més]

 • Imatge conferència Tomasz Rembiasz

  26/07/19

  Conferències al DAA. Xarrada a càrrec de Tomasz Rembiasz, de la Universitat Jaguelónica, Cracòvia (Polonia)

  Conferències al DAA. Xarrada a càrrec de Tomasz Rembiasz, de la Universitat Jaguelònica, Cracòvia (Polònia). Lloc: Seminari del Departament d'Astronomia i Astrofísica, 4a planta de l'Edifici d'Investigació, a Burjassot. Dia: divendres 26 de juliol de 2019. Hora: 14:30.

  [Llegir més]

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies