EURORECERCA NÚM 254 Data: 17 de setembre de 2009

Subscripcions

Jornada informativa Marie Curie Initial Training Networks (ITN)


Jornada informativa: Convocatòria Initial Training Networks (ITN) 2010

Divendres, 2 d'octubre de 2009

Sala de Graus de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació - Universitat de València

Avda. Blasco Ibáñez, 32 - 46010 València

Assistència gratuïta, capacitat limitada.

           

L’Oficina Europea del Ministeri de Ciència i Innovació (MICINN), en col·laboració amb l’Oficina de Projectes Europeus de Recerca de la Universitat de València, organitza una sessió informativa sobre la convocatòria de mobilitat dels investigadors "Marie Curie Initial Training Networks" (ITN), del Programa "Persones" del Setè Programa Marc, oberta actualment.

Les ITN tenen per objectiu millorar les perspectives de feina dels investigadors que es troben en els primers cinc anys de la carrera professional, oferint-los un període estructurat de formació en les àrees científiques i tecnològiques corresponents, a més de proporcionar-los habilitats complementàries i posar-los en contacte amb altres sectors, incloses empreses privades.
 

Aquesta jornada forma part d’una ronda de sessions informatives que es celebraran també a Madrid, Barcelona, Sevilla i Bilbao, amb l’objectiu de fomentar la participació espanyola en aquesta convocatòria.
 

  Programa de la Jornada
   Formulari d’Inscripció
 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es
OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621

Website Statistics