EURORECERCA NÚM 546

Data: 17 de setembre de 2010

Subscripcions

Entrevistes jornada ICT for Health, Ageing Well, Inclusion and Governance


Ja està disponible el formulari per a sol·licitar entrevistes bilaterals amb el personal de la Comissió Europea per a debatre idees de projectes a la jornada sobre l'objectiu ICT for Health, Ageing Well, Inclusion and Governance, que es celebrarà a Madrid el proper 26 d'octubre de 2010 (vegeu-ne l'Eurorecerca nº 531)

 

El formulari es pot accedir mitjançant aquest enllaç. Cal tenir en compte que només s'admetran les sol·licituds el formulari de les quals tinga el format original i no més de tres pàgines en total.

 

La sol·licitud de l'entrevista amb el formulari omplert cal trametre-la a l'adreça Villalba_elena@cdti.es, tot indicant a l'assumpte: (Nom entitat) - Solicitud entrevista - Infoday Call7 Challenge 5 - Objetivo 5.X.

 

La data límit de recepció del formulari és el 15 d'octubre de 2010. Desprès d'aquesta data, els sol·licitants rebran una comunicació tot informant de l'horari de l'entrevista amb l'officer.

 

El programa de la jornada i formulari d'inscripció estan disponibles a aquest enllaç.

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROTIC (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROTIC Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROTIC.

EUC-2006-0321-II

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics