EURORECERCA NÚM 621 Data: 17 de novembre de 2010

Subscripcions

Novetats sobre la Iniciativa de Medicaments Innovadors


El punt de contacte nacional per al tema "Salut" del Setè Programa Marc europeu, ens informa sobre les següents novetats en la Iniciativa de Medicaments Innovadors (IMI).

Jornada informativa a Madrid

El Centre per al Desenvolupament Tecnològic i Industrial (CDTI) i la Plataforma Espanyola de Medicaments Innovadors, amb el suport de l'Institut de Salut Carles III, organitzen una jornada informativa sobre la tercera convocatòria d'IMI, que tancarà el termini de presentació d'expressions d'interès el proper 18 de gener de 2011. La jornada tindrà lloc el 25 de novembre de 2010 a la seu del CDTI (Madrid), i comptarà amb la participació, entre d'altres, del director de l'Oficina Executiva i la responsable de Drets de Propietat Intel·lectual (IPR) i temes legals d'IMI. A més a més, representants de diferents tipus d'entitats que han participat en les convocatòries anteriors contaran les seues experiències.

El programa de la jornada i inscripció en línia estaran disponibles en breu al web del CDTI, mitjançant aquest enllaç.

Webinar sobre els temes de la convocatòria

Presentacions en línia amb possibilitat de fer preguntes en directe.

Tuberculosis: 17 de novembre de 2010, 10.30-12.00 h. Ponent: Martin Pan. Moderadora: Elisabetta Vaudano

Autism: 19 de novembre de 2010, 10.30 - 12.00 h. Ponent: Will Spooren. Moderadora: Elisabetta Vaudano

Immunosafety of Vaccines: 19 de novembre de 2010, 13.00 - 14.30 h. Ponent: Aldo Tagliabue. Moderadora: Maria Teresa de Magistris.

Documents d'interès

Nota aclaratòria sobre la política de drets de propietat intel·lectual en IMI:
http://www.imi.europa.eu/sites/default/files/uploads/documents/Intellectual%20Property/GuidanceNote_Draft3-1_10Nov2010.pdf

Presentacions i vídeos de la jornada informativa internacional sobre la 3ª convocatòria d'IMI, celebrada a Brussel·les el darrer 22 de octubre de 2010. http://www.imi.europa.eu/events/2010/09/14/open-info-day-3rd-call-proposals

Cerca de socis

Nova eina d'IMI per a cercar socis: http://www.imi.europa.eu/content/partner-search-tool

Recomanacions del punt de contacte nacional per a la cerca de socis en l'àrea de Salut del Setè Programa Marc. Document disponible en aquest enllaç.

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSALUT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSALUT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSALUT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics